1+jaar+Creators+of+Live
Persberichten

1 jaar Creators of Live

Het nieuwe bureau Creators of Live bestaat inmiddels 1 jaar. Sinds 1 juli 2021 is het creatieve advies en organisatiebureau opgericht door Jacco Verschoor. Het bureau is sterk vertegenwoordigd op het internationale vakgebied en biedt een totaal oplossing in de organisatie van exclusieve, high end evenementen voor haar zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Meer dan 15 jaar ervaring in de hospitality en event industrie.

Jacco Verschoor is geen onbekende binnen de eventbranche. Hij heeft de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers gewerkt binnen de nationale en internationale evenementen branche. De pandemie zorgde ervoor dat Jacco zijn kans zag zijn bureau te starten.

“Het waren de eerste maanden niet makkelijk, maar dankzij het vertrouwen van mijn opdrachtgevers organiseerde ik al snel diverse online evenementen en enkele projectmanagement klussen”. Sinds het versoepelen van de maatregelen weten steeds meer opdrachtgevers Creators of Live te vinden. “Afgelopen mei mocht ik een kantoor opening in Naarden verzorgen voor een bekend Retail keten, organiseerde ik een klant evenement op de rooftop van de Peninsula Hotel in Parijs en mocht ik met mijn creatieve partners een bijzonder social event organiseren in Berlijn”. 

“Wij zijn er voor onze opdrachtgever én partners!”
Creators of Live werkt niet alleen op basis van ad-hoc opdrachten in het buitenland, maar verzorgd ook exclusieve, high end evenementen in Nederland. “Door mijn kennis van de afgelopen 15 jaar wist ik precies wat ik wilde, en vooral wat ik niet wilde. Ik koos ervoor om een B.V. structuur op te zetten, zodat ik mijn opdrachtgevers een veilige en professionele uitstraling kan bieden. En hoewel dit een kleine gok was resulteerde dit ook tot enkele ‘preferred partnerships’ bij grote en bekende opdrachtgevers waar ik natuurlijk ontzettend dankbaar voor ben. Dit legde voor mijn de basis om procurement en facility management te overtuigen dat zij kozen voor een betrouwbaar partnership.”

De zomer draait door.
Na het 1 jarig bestaan leek het erop dat het wat rustig mocht worden voor Creators of Live. Een tijd om even bij te komen gedurende de zomer periode. Echter blijkt dit heel anders te zijn: “We werkten aan een geweldig Event Design voor een kledingmerk. Ook mochten we een pitch verzorgen voor Amerikanen die graag hun sales event in Amsterdam verzorgen. En zijn we momenteel bezig met de laatste handelingen voor een congres in Praag eind augustus!” 

Gepaste trots.
Het starten van een creatief advies en organisatiebureau voor exclusieve, high end evenementen wereldwijd, was wellicht wel een te groot gegrepen ambitie. “Zo heb ik vaak getwijfeld of dit wel de juiste keuze was tijdens de pandemie. Nu we massaal de kracht van Live weer opzoeken, ben ik enorm trots en dankbaar voor het vertrouwen van mijn opdrachtgevers en creatieve partners!”
“Trust the magic of beginnings”

Boetiek en maatwerk
Creators of Live is door Jacco Verschoor opgericht vanuit zijn persoonlijke kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes. Deze kernwaarden komen dan ook terug in alle werkzaamheden die het bureau verzorgd. “Ik vind het belangrijk om aan duurzame relaties te bouwen, zowel met de opdrachtgever als ook met de creatieve partners. Tegelijk vind ik het belangrijk om rekening te houden met duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit en de sociale impact. Simpelweg probeer ik altijd bewuste keuzes te maken in ieder Event Design Plan. Succes mogen duidelijk zijn, want door een intensieve samenwerking kom ik met de opdrachtgever en de creatieve partners tot een evenement, dat de verwachtingen van de deelnemers overtreft.” Niet is standaard en alles is geheel op basis van maatwerk, dit zorgt wel voor een langere aanloop tijd, zeker ook omdat mijn bureau een echt boetiek  bureau is. Met hopelijk binnenkort een bijzondere eigen boutique store; waar je graag langs komt voor inspiratie, passie en beleving. 

 

“We create live!”
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.