aanmelder%2Enl+lanceert+nieuwe+Event+Website+Builder+%2D+Maak+moeiteloos+een+professionele+evenementenwebsite%21
Persberichten

aanmelder.nl lanceert nieuwe Event Website Builder - Maak moeiteloos een professionele evenementenwebsite!

aanmelder.nl, software partner voor evenementorganisatoren, lanceerde onlangs de nieuwe ‘Event Website Builder’. Deze tool is speciaal ontworpen om zakelijke evenementorganisatoren in staat te stellen moeiteloos professionele en moderne event sites te creëren. Dankzij op maat gemaakte widgets, creëer je ook in een handomdraai interactieve programma’s, aantrekkelijke sprekerspagina’s en meer.

"We hebben de Builder super gebruiksvriendelijk gemaakt," aldus Tim, hoofd productontwikkeling bij aanmelder.nl. "De komende tijd gaan we kijken hoe organisatoren het inzetten en waar we het aantal stappen in het proces kunnen verlagen. Zo bouwen we op dit moment extra templates, zodat een eventsite zo snel mogelijk live kan staan."

Gemakkelijk te gebruiken en vol mogelijkheden
De nieuwe Event Website Builder biedt een intuïtieve interface en een scala aan krachtige functies om organisatoren te helpen bij het creëren van aantrekkelijke en functionele event sites. Met specifieke widgets voor organisatoren gaat de software net een stapje verder dan reguliere event site software. Zo creëer je binnen enkele klikken een interactief en filterbaar programma of een aantrekkelijke sprekerspagina en dankzij diverse foto- en video elementen zet je binnen een mum van tijd een sterke sfeerimpressie neer voor je deelnemers. De tool stelt organisatoren in staat om inspirerende event sites te bouwen die ècht indruk maken op hun publiek.

In het komende jaar worden nog meer verbeteringen en updates doorgevoerd in de software, zoals een sponsor widget die je helpt om je sponsoren op de juiste plekken uit te lichten - en meer.

Onderdeel van Event Management
De nieuwe Website Builder is een integraal onderdeel van het uitgebreide Event Management softwarepakket van aanmelder.nl, waarmee organisatoren alle aspecten van hun evenementen kunnen beheren, van begin tot eind. Van registratie en communicatie tot ticketing en financiële administratie.

Probeer het zelf!
Om de voordelen van de nieuwe Event Website Builder zelf te ervaren, biedt aanmelder.nl een proefperiode aan van 14 dagen. Tijdens deze proefperiode kunnen gebruikers de kracht en het gemak van de software zelf ontdekken en direct aan de slag met het bouwen van een nieuwe evenementenwebsite.

Bekijk de landingspagina voor meer informatie en start direct met het bouwen van je professionele evenementenwebsite!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.