The+Food+Line%2Dup+inspireert+gasten+met+baanbrekende+concepten+en+verrassende+gerechten+op+eigen+evenement
Nieuws

The Food Line-up inspireert gasten met baanbrekende concepten en verrassende gerechten op eigen evenement

Met een groter team, én een steeds groter netwerk van chefs, zijn we bij The Food Line-up nooit uitgeproefd. Dit wilden we delen, dat deden we op de manier waarop we dat het best kunnen: een eigen evenement met bomvolle line-up!

Met een steeds groter team, én een steeds groter netwerk van chefs, zijn we bij The Food Line-up nooit helemaal uitgeproefd. Dit wilden we delen, en dat deden we op de manier waarop we dat het best kunnen: een bomvolle line-up op ons eigen evenement! Zo gezegd, zo gedaan en dus werd op 27 februari een eigen evenement georganiseerd door The Food Line-up. Een avond gevuld met een line-up van elf verschillende chefs, nieuwe concepten en de meest smaakvolle gerechten. 

 

Inspiratie door proeven

The Food Line-up is constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van food, events en impact. De Tasting Tuesday was dan ook een welbekend concept op het The Food Line-up kantoor, waar elke dinsdag nieuwe gerechten werden geproefd door het hele team. Maar met een steeds

“Het organiseren van dit evenement was een natuurlijke stap om onze liefde voor smaak en impact in de food & events te delen met meer dan alleen ons team, maar echt met ons hele netwerk. Natuurlijk gaat het hier ook om meer dan alleen proeven. Samen met onze community maken we elke keer weer de lekkerste impact, en we vonden het hoog tijd om dit met elkaar te vieren.

Een moment waarbij we met z’n allen bij elkaar komen en nieuwe inspiratie op komen doen dus. En dat gevoel van een mooi netwerk om ons heen, dat proefde je echt op dit evenement" aldus Anouk Meijer, managing director. 

 

Nieuwe en bekende gezichten

Op het evenement vond je dan ook een geniaal lekkere combinatie van nieuwe chefs, verrassende smaken van bekende gezichten en de lekkerste food ontwikkelingen. Zo konden er gerechten geproefd worden van 8 nieuwe chefs, die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen keuken. Van Marrokaanse msemmen met eigen geoogste honing, tot Napolitaanse pizza die binnen 90 seconden knettervers uit de oven op je bord lag. Maar ook bekende gezichten waar The Food Line-up al jaren mee samenwerkt presenteerden nieuwe concepten. Zoals de kleurrijke Ballenbar waar Chef Rich 3 verschillende hybride gehaktballen serveerde geïnspireerd op Italië, Indonesië en Griekenland. Of het Chef’s Lab waarbij Chef Pepijn z’n nieuwe fine dining gerecht serveerde gevuld met regeneratieve groenten. Een inspirerende line-up dus!

 

Toekomstige evenementen

En of die line-up een succes was. Met meer dan 200 gasten in het HEM, en een gemengd publiek van opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en chefs uit het netwerk van The Food Line-up was het een avond om van te watertanden. Op naar de volgende editie! 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.