The+Next+Event+2020%3A+Lieke+en+Richard+Lamb+kijken+naar+voren%3A+Next+Event+Please
Nieuws

The Next Event 2020: Lieke en Richard Lamb kijken naar voren: Next Event Please

LIEKE RICHARD LAMB - Naast het feit dat Richard en Lieke Lamb tot de top van de Nederlandse trendwatchers behoren, zijn ze ook enorm betrokken bij het wel en wee van de branche van live communicatie en experience marketing. Hun voorspellende blik in de toekomst krijgt daardoor voor opdrachtgevers en eventorganisatoren nog meer waarde. Lamb en Lamb staan op The Next Event: back to school.

The Next Event 2020 wordt het evenement om houvast te krijgen voor nu en in de toekomst. Opdrachtgevers krijgen vele tientallen antwoorden op al hun vragen rondom het inzetten van LIVE in de marketing- en communicatiemix tijdens COVID-19. Maar we gaan je ook meenemen de toekomst in, inspireren. Dan ga je als snel op zoek naar een trendwatchers, het liefst een duo, tja en dan kun je alleen maar uitkomende bij Lieke en Richard Lamb. De Lamb's gaan jou als opdrachtgever in een trendbattle meenemen naar The Next Event.

Trend Keynote door Lieke & Richard Lamb van het Future Expertise Center // TrendWatcher.com

Tijdens hun TrendBattle™ schetsen zij samen een TrendVerwachting voor de evenementen-sector en inspireren de kijkers met hun verhalen over NederlandWerktDoor.TV en het Smart Distance Lab met een unieke meetmethode voor events.

Dinsdag 1 december 2020 vanaf 09.30 uur

The Next Event: back to school
Online editie dus te volgen vanuit je huiskamer, achter je bureau of in je eentje op kantoor
'The Next Event geeft antwoord op alle vragen van opdrachtgevers van zakelijke evenementen, nu en straks'

Ticket: 49,- euro

   

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.