NBC+Congrescentrum+getroffen+door+grote+brand
Nieuws

NBC Congrescentrum getroffen door grote brand

Verdrietig nieuws vanuit Nieuwegein: een van de toonaangevende en zeer veel geboekte evenementenlocaties van Nederland, NBC Congrescentrum, is gisteren getroffen door een grote brand. De brand die ontstond tijdens werkzaamheden aan het dak brak uit terwijl er ook een evenement gaande was, waardoor het pand moest worden ontruimd en zo'n 400 eventbezoekers tijdig weg konden komen.

De brandweer had vele uren en groot materieel nodig om de brand uiteindelijk te blussen. Wat uiteindelijk de schade is, zal nog moeten blijken.

Namens het team van EventBranche.nl en wij nemen ook even de vrijheid, namens alle branchegenoten, wensen wij het team van NBC Congrescentrum heel veel sterkte en steun en hopen wij dat de schade enigszins meevalt.

Inmiddels heeft NBC zelf ook gereageerd:

Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Op het dak van onze Event Hall is rond 14:30 uur brand uitgebroken. Alle aanwezige gasten en medewerkers zijn veilig geëvacueerd. Een groot deel van onze locatie heeft brand- en waterschade opgelopen. Het NBC is daarom tot nader bericht gesloten.

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw reservering of geplande bijeenkomst. In dat geval verzoeken wij u per e-mail contact op te nemen met reserveringen@nbccongrescentrum.nl of uw accountmanager. Mocht u eigendommen in het NBC Congrescentrum hebben liggen, vragen wij u via e-mail contact op te nemen met info@nbccongrescentrum.nl. Gezien de situatie kan onze reactie iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.

Wanneer er meer bekend is over het herstel van de schade en de heropening van het NBC Congrescentrum, brengen wij u direct op de hoogte.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.