Eventstoel+of+congresstoel%3A+het+kan+anders+en+impactvoller
Nieuws

Eventstoel of congresstoel: het kan anders en impactvoller

Het ligt zo ontzettend voor de hand: de doorsnee. Zeker als het gaat om de stoelen op jouw evenement. Het lijkt een klein onderdeel van het evenement, gewoon even wat stoelen neerzetten, maar wat als er veel meer in zit. Het team van FestivalChairs laat met enkele voorbeelden zien hoe het anders en impactvoller kan.

Wat als je met een slimme oplossing van een standaard inrichting naar een creatief concept komt, waardoor jouw event inrichting opeens zorgt voor effectieve, levendige én duurzame communicatie? Samen met de experts van FestivalChairs - Het krukje dat iedereen ziet zitten! - kijken we in dit artikel naar Before en After van verschillende events en eventopstellingen, met en zonder FestivalChairs.

FestivalChairs?

Een FestivalChair is een bijzonder stevig krukje van karton dat op verschillende manieren gebruikt kan worden: om op te zitten, om op te staan, als tafeltje of voor ieder ander denkbare toepassing. De FestivalChair is volledig bedrukbaar, waardoor jouw branding op iedere chair te zien is, maar ook het plaatsen van een programma op het krukje behoort tot de mogelijkheden. Daarbij is de FestivalChair duurzaam. Het karton waarvan de FestivalChair gemaakt is, is namelijk FSC-gecertificeerd en kan volledig gerecycleerd worden. De FestivalChair is internationaal gepatenteerd en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de gerenommeerde Red Dot Design Award.


Wist je dat?
FestivalChairs opereert wereldwijd en werkt intensief samen met internationale bureaus zoals George P Johnson en MCI. Klanten die FestivalChairs hebben ingezet op hun event zijn onder meer: Nike, Adidas, ING, Google, Desperados, IBM, Philips en CocaCola.


 

Hoe doorbreek je met FestivalChairs de doorsnee?

  • Before: De standaard zaalopstelling

Je kent het wel: de zaal volledig gevuld met in veel gevallen de witte eventstoel. Laat duidelijk zijn: het ziet er prima uit en past bij de verwachting van jouw gast. In veel gevallen gaat het om geschakelde stoelen in gelijke rijen

  • After: Kleurrijke FestivalChairs

Is diezelfde ruimte gevuld met FestivalChairs dan valt meteen een prettige en bovenal opvallende inrichting op. De 'krukjes' maken van die strakke standaard opeens een levendige en uitnodigende ruimte.

 

Standaard kleur VS eigen branding

  • Before: De standaard kleur

In de bekende eventstoel of congresstoel gaat de kleurdiversiteit zelden verder dan één kleur namelijk wit. Er zijn wel stoelen in verschillende kleuren te vinden, maar het geheel blijft standaard.

  • After: Kleurrijke branding

Met de volledig bedrukbare FestivalChairs ontstaat in één keer een totaal ander beeld. Bij binnenkomst worden de bezoekers overdonderd door een opstelling met op alle 'stoelen' jouw branding. Een prachtige eerste indruk.

 

Flyer of App VS programma op je stoel

  • Before: Het programma op flyer of in de app

Het inhoudelijke programma staat nog steeds vaak op een flyer of is te vinden in een eventapp.

  • After: De FestivalChair als programma

FestivalChairs biedt de mogelijkheid om het programma of agenda van de dag te bedrukken op de Chair. En omdat het krukje bijna niets weegt is het leuk en gebruiksvriendelijk om de bezoeker bij binnenkomst een FestivalChair mee te geven met daarop het programma. Daarmee hebben ze dus zowel een mobiele zitplaats als het programma van de dag continu bij de hand.

 

Logistiek en schoonmaak VS aandenken en recyclen

  • Before: Logisitek, schoonmaak en transport

De verhuurder van de eventstoelen komt met een vrachtwagen richting de evenementenlocatie. Na afloop worden de stoelen met dezelfde vrachtwagen weer meegenomen en op de bedrijfslocatie van de verhuurder schoongemaakt en opgeslagen.

  • After: Neem de chair mee of recyclen maar

De FestivalChair is een superleuk aandenken om mee te nemen naar huis of kantoor, zodat de stoel een tweede leven krijgt. Worden de stoelen niet meegenomen dan kan de organisatie de stoelen volledig recyclen.

 

>> Voor meer informatie kijk op: www.festivalchairs.com

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.