Van+Dongen+Events+preferred+supplier+Jaarbeurs+Utrecht
Persberichten

Van Dongen Events preferred supplier Jaarbeurs Utrecht

Met de plaatsing van de eerste garderobe na het tekenen van de contracten, is Van Dongen Events nu officieel preferred supplier van Jaarbeurs voor tijdelijke garderobes. Jaarbeurs kiest daarmee voor een vertrouwde partner waarmee al jaren samengewerkt wordt.

Met de plaatsing van de eerste garderobe na het tekenen van de contracten, is Van Dongen Events nu officieel preferred supplier van Jaarbeurs voor tijdelijke garderobes. Jaarbeurs kiest daarmee voor een vertrouwde partner waarmee al jaren samengewerkt wordt. De eer was aan de 10de editie van Heroes Dutch Comic Con.

Al in februari 2020 begonnen de gesprekken om het incidenteel inhuren van garderobes voor beurzen en evenementen in een vast contract te gieten. Want na meer dan 10 jaar garderobes plaatsen, was Van Dongen Events geen onbekende meer in Utrecht. Enkele lockdowns later kon nu in maart 2022 de eerste garderobe geplaatst worden.

Naast de vaste bestaande garderobecapaciteit kan Jaarbeurs daardoor bij grotere producties snel en flexibel schakelen in overleg met de Brabantse garderobeverhuurder.

Van Dongen Events is volledig gespecialiseerd in (bewaakte) garderobes voor evenementen door heel Europa en een vaste partner van vele locaties en organisaties. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.