Sprankelende+acts+tijdens+offici%C3%ABle+Formule+1+afterparty
Persberichten

Sprankelende acts tijdens officiële Formule 1 afterparty

Het inzetten van special acts bij luxe evenementen kan een ervaring onvergetelijk maken. Six Stars Agency liet tijdens de officiële afterparty van de Formule 1 in Zandvoort zien wat ze zoal in hun portfolio hebben op het gebied van special acts. Professionele dansers zorgden voor een sferische toevoeging, terwijl een vuuract-performance de gasten hun adem ontnam.

Glitter, LED en luxe
Feestelijke glitteroutfits en speciale pakken met LED-verlichting zorgden ervoor dat de blikken van het publiek de hele avond waren gericht op de dansers en hostessen van Six Stars Agency. Het luxe Beachclub Bernies Beach was de ideale evenementenlocatie voor deze unieke zomeravond, waar genodigden en liefhebbers van de Formule 1 – waaronder een schare bekende Nederlanders – bij aanwezig waren. ‘De dansers waren prachtig gekleed en maakte er echt een feest van’, vertelde een van de gasten op het event. Optredens van verschillende artiesten, onder meer La Fuente, maakte het event tot een groot succes.
 
Luxe en spectaculaire entertainment gaan goed samen
Special acts met professionele dansers, vuuracts die je bijblijven, steltenlopers en energieke rolschaatsers voegen een spectaculair element toe, dat perfect past binnen de luxe eventsector, maar eigenlijk bij de ambiance van elk evenement. Performance artiesten brengen niet alleen een stukje kunst en entertainment, maar creëren ook interactieve en meeslepende ervaringen, die de sfeer verhogen en voor gespreksstof zorgen. Ook lang na het evenement.
 
After movies en acts zijn te vinden op de officiële Instagram-pagina van Six Stars Agency. 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.