Open+discussie+over+grensoverschrijdend+gedrag+in+de+eventbranche
Persberichten

Open discussie over grensoverschrijdend gedrag in de eventbranche

Dit jaar halen machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag regelmatig het nieuws. Onder andere binnen de entertainment industry, de sport en binnen de publieke sector. Tijdens Safe Room Amsterdam willen we, in een veilige setting, jouw verhaal en jouw ervaringen horen over hoe jij dit ervaart als event professional. 

Grensoverschrijdend gedrag binnen onze branche?!
Als event professional faciliteer je keer op keer 'de ontmoeting'. Je biedt een plek waar mensen zich prettig voelen en een programma waar mensen zich in herkennen. En vaak gaat dat goed. Je blikt tevreden terug en hebt met plezier aan een event gewerkt. 

En soms gaat het ook niet goed …

Je mening die in de boardroom aan de kant wordt geschoven.
Een seksistische opmerking die je toegespeeld krijgt in de coulissen.
Of een bekende spreker die jouw eventregie ter plekke overneemt.

Wat merk jij van 'machtsverhoudingen' of misschien zelfs 'machtsmisbruik' in de eventbranche? Heb je er hinder van, slapeloze nachten of komt het volgens jou simpelweg niet voor? 

Waarom een Saferoom over dit thema? 
De Saferoom op dinsdag 5 april wordt georganiseerd om zo een plek te bieden, die er misschien nu nog niet altijd is. Deze bijeenkomst geldt als een onderzoek om te kijken in hoeverre dit thema een probleem is in de eventbranche. De organisatie van de Saferoom wil in ieder geval bijdragen aan een stukje bewustwording rond dit thema. 

Ben jij erbij? 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.