Mood4Food+speelt+zich+in+de+kijker+tijdens+The+Next+Event
Persberichten

Mood4Food speelt zich in de kijker tijdens The Next Event

Mood4Food is - wat zij zelf noemen - een creatieve cateraar in de zakelijke markt. Recent speelde de Haagse cateraar zich in de kijker tijdens The Next Event in de Fokker Terminal in Den Haag. (foto: Jordi Wallenburg Photography)

Het verzorgen van de catering tijdens The Next Event is geen routineklus. Sterker, de druk zit er dan vol op. De gasten zijn opdrachtgevers en organisatoren en de crew van het event bestaat uit tientallen experts afkomstig uit de verschillende geledingen van de eventbranche.

Voor Mood4Food geen druk. Het team zag vooral de uitdaging om een visitekaartje af te geven. En dat is gelukt. Uit de feedback van de bezoekers blijkt dat catering hoog gewaardeerd werd. De frisse en strakke uitstraling van het team werd vaak genoemd. Alle gerechten, die tijdens The Next Event werden geserveerd waren vegetarisch. Zelfs de bitterballen tijdens de borrel. De vulling van de ballen bestond uit een paddenstoelenragout. Geen van de aanwezigen heeft vlees noch vis gemist. Origineel, creatief en smaakvol, zo ervaarden de gasten de gerechten en snacks van Mood4Food tijens The Next Event.

Mood4Food is in 2009 gestart. Wat bij de Haagse onderneming ooit begon als ‘liefde voor heerlijk eten en drinken’ wordt nu op uiteenlopende evenementen op professionele wijze als volwaardige cateringinvulling aangeboden. Mood4Food onderscheidt zich door ‘out of the box’ te denken en niet te blijven steken in een vast patroon. Mood4Food gelooft naast het verzorgen van eten en drinken in beleving, het uitdragen van een boodschap of in het vertellen van een verhaal.

Benieuwd naar Mood4Food? 
Instagram: http://instagram.com/mood4foodnl
LinkeIn: https://www.linkedin.com/company/mood4food
Facebook: http://facebook.com/mood4FoodDenHaag

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.