Eventcateraar+Hete+Peper+kiest+voor+nieuwe+strategie
Persberichten

Eventcateraar Hete Peper kiest voor nieuwe strategie

De creatieve eventcateraar uit Amsterdam heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten, maar de interne organisatie eens flink op de schop genomen. En dat resulteerde in een nieuwe strategie, een sterk team van vakidioten, meedenkers, andersdenkers en doordenkers. En een gloednieuwe identiteit.

"De filosofie van Hete Peper; een duidelijk verhaal", aldus het team van de event cateraar.

De belofte van Hete Peper is van het bekende De extra bite vervangen door: Soms pittig, altijd prikkelend. Een belofte die het eigenzinnige karakter van het bedrijf symboliseert en de rode draad vormt door de eindeloze scala aan creatieve concepten. Mét nog steeds een metaforische knipoog naar de inmiddels 20 jaar bestaande bedrijfsnaam.

Kim van der Does, mede-eigenaar en brein achter de vernieuwde positionering en strategie, legt uit: Hete Peper gelooft dat eten meer is dan een maaltijd, het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal goed neer te zetten; creatief, uitdagend en spannend. Een spraakmakend verhaal haalt je uit je comfortzone. Zet je aan het denken. En zorgt uiteindelijk voor een ervaring die iedereen met elkaar verbindt. Kortom wij zijn de culinaire regisseur van een event. We vertellen verhalen met eten, verkondigen boodschappen op je bord. Soms pittig, altijd prikkelend. Zo helpen wij onze klanten het verhaal van hun evenement op de sterkst mogelijke manier te vertellen.

Geen alledaagse huisstijl

De nieuwe positionering wordt uitgedragen met een uitdagende website en pakkende content. Het bedrijf neemt je mee op een visuele reis langs hun overtuiging, werkwijze en filosofie. En dat doen ze met een met kleurrijk designpalet en een urban look-and-feel. Inspirerend en een tikkeltje anders.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.