BCN+kiest+Venuesuite+als+software+partner+voor+MICE+boekingen
Persberichten

BCN kiest Venuesuite als software partner voor MICE boekingen

Business Centre Nederland (BCN), onderdeel van Salta Group, heeft een nieuwe website gelanceerd waarmee zakelijke boekers nu direct 190 vergader- en trainingsruimtes kunnen boeken bij een van de 6 locaties. Om dit mogelijk te maken heeft BCN Venuesuite geselecteerd als software partner voor hun MICE booking engine.

Gastvrijheid heeft een leidende rol bij BCN, daarom is het een logische volgende stap om eenvoudig online boeken beschikbaar te maken voor klanten. Met alle nodige informatie, zoals ruimtes, catering, apparatuur en prijzen beschikbaar via de boeking engine, kunnen klanten nu zelf een locatie selecteren en een eigen digitale offerte samenstellen.

“De booking engine van Venuesuite verbetert niet alleen de online boekingservaring voor onze klanten, het helpt ons team ook om tijd te besparen die we liever besteden aan service richting onze gasten. Uiteindelijk is dat onze kracht.”

Arne van Buel - Marketeer BCN

 

"We zijn blij dat BCN de booking engine van Venuesuite heeft gekozen voor een gecentraliseerde en uniforme manier voor het beheren van online RfP aanvragen. Wanneer we kijken naar BCN's gastgerichte aanpak in combinatie met het volume van 32000 jaarlijkse boekingen, is het logisch om een deel van het RfP-proces te automatiseren. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan hun online ambities''.

Ralph van Hooijdonk - Founder Venuesuite

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.