Vision+Impossible+sluit+zich+aan+bij+360+Experience+Group
Nieuws

Vision Impossible sluit zich aan bij 360 Experience Group

De 360 Experience Group, een wereldwijde groep van bedrijven binnen de (live) entertainment sector, kondigt de toevoeging aan van creative studio Vision Impossible. Het groeiende bedrijf is gevestigd in Amsterdam, opereert wereldwijd en creëert video shows en podium- en show ontwerpen. 

Tot de terugkerende klanten van Vision Impossible behoren de grootste dance evenementen, concertproducties, awardshows en zakelijke evenementen in binnen- en buitenland die al 20 jaar gebruikmaken van hun indrukwekkende creatieve diensten. Voorbeelden hiervan zijn Transmission (sinds 2005), Masters of Hardcore, Qlimax, EDC, Vrienden van Amstel (sinds 2005), Holland Zingt Hazes, NBC, Footlocker en Holland Heineken House.

Sinds 1996 combineert Vision Impossible creativiteit en geavanceerde technologieën om het publiek te verrassen en optredens naar een hoger niveau te tillen. Jeugdvrienden Martijn Adema en Berry van Dijk zijn begonnen met VJ-en van unieke zelf ontwikkelde beelden in de Amsterdamse club scene (RoXY, Mazzo, iT, Paradiso, Melkweg en Escape) waarna hun diensten zich snel uitbreidden tot motion graphics voor trailers, commercials en videoclips, projection mapping en stage & club design.

Martijn Adema, Managing Director/Creative Director Vision Impossible: “We zijn heel verheugd onze toetreding tot de 360 Experience Group aan te mogen kondigen en kijken vol enthousiasme uit naar de samenwerking met de andere bedrijven uit de groep. Op deze wijze hoopt Vision Impossible zijn creatieve ambities op een nog hoger niveau te realiseren. Met een gedeelde passie voor audiovisuele creativiteit en innovatie, geloven we dat deze samenwerking ons in staat zal stellen om grensverleggende ervaringen te creëren voor onze klanten”

Wilfried Dam, CEO 360 Experience Group voegt daaraan toe: “De toevoeging van Vision Impossible aan onze groep is een mooie aanvulling op onze diverse bedrijven voor design, content, graphics en multimedia. We zijn trots dat we met VI onze expertise verder in de breedte kunnen ontwikkelen. Deze mooie samenwerking past perfect in de 360 Experience Group propositie en in onze ambitieuze plannen om ons verder (inter-) nationaal te ontwikkelen.”

Met de toevoeging van Vision Impossible wordt de propositie van de 360 Experience Group verder versterkt. Vision Impossible zal onder haar merknaam blijven opereren.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.