UP+Events+opent+tweede+locatie%3A+een+jongensboek+vol+ambitie+en+kwaliteit
Nieuws

UP Events opent tweede locatie: een jongensboek vol ambitie en kwaliteit

UP Events neemt een totaal eigen plek in binnen het evenementenlandschap. De locatie in Amsterdam West combineert diverse loodsen, met een enorm uitgebreid pakket aan activiteiten en teambuilding met state of the art techniek en een team bevlogen eventprofessionals. Niet voor niets loopt de locatie als een trein en vindt een compleet diverse groep opdrachtgevers hier hun tijdelijke thuis. Maar de inmiddels vier eigenaren willen meer. Ze zijn ambitieus. Daarom opende UP Events eind mei officieel haar tweede locatie: UP Amsterdam Weesp. Een golfbaan met 8 hectare ruimte en enorm veel mogelijkheden. Het kwartet eigenaren houdt daarbij vast aan een simpele stelregel: “Wat we doen, doen we goed.” In gesprek met een levend jongensboek.

De kracht van UP Events zit zonder enige twijfel in de mensen. Wie ooit de full-service eventlocatie in Amsterdam West opliep, kan het beamen. Je wordt begroet op het welkomstbord en het lukt je niet om langer dan 10 seconden alleen te zijn, want je wordt meteen ontvangen. Honderden events vonden er plaats.

(Hoofdfoto: Jordi Wallenburg)

UP Events-gezichten Pim ten Broeke en René de Jong traden onlangs toe tot de eigenaren van UP, waardoor Martijn en Daniel nog meer wind in de zeilen kregen. “ We willen groeien en zijn ontzettend ambitieus. Dat begint in alles met onze eigen mensen, daar zit ons DNA, maar wie wil groeien heeft ook meer ruimte nodig. Zo simpel is het.”

En dus gingen de eigenaren op zoek naar een tweede locatie. Die vonden ze aan de zuid-oost-kant van Amsterdam centraal tussen de hoofdstad, het Gooi en Muiden. Golfbaan Weesp gaat sinds kort door het leven als UP Amsterdam Weesp. “Het is voor evenementen in Amsterdam een prachtige spreiding. En die spreiding kunnen we onze tevreden en terugkerende klanten nu ook bieden. Je hebt met deze twee locaties echt totaal iets anders te bieden. Daarbij blijven we op beide locaties wel volledig binnen ons eigen DNA en de look and feel van UP, zoals mensen dat kennen.”

Alle ruimte
De nieuwe locatie lijkt op het eerste gezicht een andere ‘afslag’, maar wie beter kijkt, ziet nu al de handtekening van UP. “Onze full-service locatie in West combineert actief bezig zijn, inhoudelijke meetings en ruimte tot een ‘speeltuin’ voor eventprofessionals. En precies die mogelijkheden heb je ook in Weesp. De golfbaan beslaat 8 hectare grond. Daar is dus alle ruimte voor activiteiten of bijvoorbeeld het plaatsen van een tent. Daarbij blijft de golfbaan zelf in tact en zijn daar ook diverse combinatiemogelijkheden mee te maken. De karakteristieke locatie, met een houten clubhuis, is eveneens divers in de mogelijkheden.

Met de Fairway-locatie heb je een prachtige plek voor een meeting, bijeenkomst of feestje, met je eigen terras aan het water. Op de eerste verdieping van de golfbaan is UPstairs met 200 vierkante meter ruimte voor plenaire-sessies en feestlocaties. De exclusieve boardroom, met terras, voor maximaal 20 personen maakt het aanbod compleet. Zo hebben we een super sfeervol alternatief voor onze andere locatie, met ongekende ruimte en compleet nieuwe mogelijkheden.”

DNA in locaties en team
Met de twee locaties wil UP in alles eenheid uitstralen. Beide locaties doorspekt met het UP-DNA, met de juiste bevlogen eventmensen en vanaf moment 1 het juiste kwaliteitsniveau: wat we doen, doen we goed. “UP Events is de merknaam en die staat echt ergens voor. Dat merken wij dagelijks. Natuurlijk is het mooi dat opdrachtgevers tevreden zijn, daar gaat het om, maar je ziet het ook in ons team. In onze collega’s komt het DNA tot leven: ambitieus, floreren en groeien. Daarbij hebben we het geluk dat de ALO-opleiding hier om de hoek zit, zodat we steeds weer de perfecte aanwas kunnen selecteren. Kundig, bevlogen mensen. Als voorbeeld: wanneer studenten bij ons stage-lopen, zijn wij niet bezig stagiaires op te leiden, maar collega’s. René de Jong is daar misschien wel het beste voorbeeld van: die is in 9 jaar van stagiair naar mede-eigenaar gegroeid. Be better every day. Dat heeft René wel heel letterlijk genomen”, lachen de overige eigenaren van het succesvolle UP Events hun nieuwe partner toe.

Oh, en of de ambitie van UP hier stopt? Het is vragen naar de bekende weg: “Wij blijven hier vlijmscherp voor ieder evenement en iedere opdrachtgever. Steeds weer. Altijd weer van nul, richting de tien, dat werkt voor ons perfect. Dus ook in onze ambitie: wij zitten altijd aan het begin”, besluit het team van UP Events.

(foto: Jordi Wallenburg)

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.