THE+NEXT+EVENT%3A+VIP%2Dtour+door+de+Fokker+Terminal
Nieuws

THE NEXT EVENT: VIP-tour door de Fokker Terminal

The Next Event is op dinsdag 29 november te gast bij de Fokker Terminal in Den Haag. Dit event - exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren - biedt een unieke kans om een kijkje te nemen voor en achter de schermen bij deze historische locatie op de Binckhorst in Den Haag.

The Next Event op dinsdag 29 november is een kennisevent exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. In een dag worden zij na een hectische periode na de pandemie bijgepraat over de meest recente trends en ontwikkelingen aan de hand van keynotes en tientallen kennissessies. Deze sessies vinden plaats in een intieme huiskamersetting op één na. Dat is de kennissessie van de Fokker Terminal. Die sessie bestaat uit een rondleiding door de locatie.

Tijdens de VIP Tour lopen de gasten een rondje door het gebouw, waarbij de verschillende ruimtes worden bezocht. Daarnaast krijgt de historie van het gebouw veel aandacht en wordt er gesproken over de verschillende event mogelijkheden in de Fokker Terminal. Er wordt een aantal event cases uitgelicht en er wordt ingegaan op de mogelijke vormen van begeleiding gedurende het traject van een event. 

The Next Event
Dinsdag 29 november 2022
Fokker Terminal Den Haag
Inloop vanaf 08.00 uur, start programma 08.45

(Foto: Fokker Terminal - Den Haag)

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.