The+Next+Event%3A+Jaarbeurs+ambitieus+op+gebied+van+duurzaamheid
Nieuws

The Next Event: Jaarbeurs ambitieus op gebied van duurzaamheid

Jaarbeurs is ambitieus als het gaat om duurzaamheid. De toonaangevende locatie loopt ook op dit gebied graag voorop. De kennis die inmiddels is opgedaan delen de experts van Jaarbeurs tijdens de kennissessie op The Next Event. Dit event is op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag. Hier worden circa 200 opdrachtgevers en organisatoren in één dag op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen in de eventbranche.

Er is op het gebied van duurzaamheid veel te winnen. Jaarbeurs werkt graag mee om positieve impact te maken. Daarom heeft deze locatie de ambitie om in 2030 de meest duurzame congres- en eventlocatie van Europa te zijn. Met deze insteek heeft Jaarbeurs al mooie prijzen en certificaten ontvangen.

Jaarbeurs organiseert én faciliteert regelmatig grote en kleine evenementen waarbij een focus op duurzaamheid centraal staat. Hierdoor is veel kennis opgedaan over duurzame toepassingen tijdens evenementen en dat willen de experts van Jaarbeurs graag met je delen tijdens The Next Event.

Kennis delen

Wil je weten op hoe jij jouw evenement een duurzaam karakter kunt geven? En welke factoren je, naast het kiezen van een duurzame locatie, nog meer kunt meenemen? Jaarbeurs vertelt je tijdens de kennissessie graag alles over de keuzes die je kunt maken, waar je kansen liggen en hoe wij dit aanpakken voor onze klanten. Schuif aan bij de sessie van Jaarbeurs Utrecht en leer van hun cases en stel vragen aan de eventmanagers.

De kennisssessie van Jaarbeurs Utrecht is een van de tientallen sessies tijdens The Next Event op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag. Nog geen tickets. Bestel dan nog snel je toegangsbewijzen hier.

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.