The+Next+Event+2020%3A+antwoord+op+al+je+vragen%2C+volledig+programma+bekend
Nieuws

The Next Event 2020: antwoord op al je vragen, volledig programma bekend

THE NEXT EVENT / #TNE2020 - The Next Event 2020: back to school op 1 december 2020 heeft een ontzettend krachtig programma en doet daarom een belofte met meerwaarde voor de bezoeker: antwoord op alle vragen die spelen bij het organiseren rondom evenement nu en straks.

Om al die antwoorden te kunnen geven zijn er 10 kennissessies, delen kennisexposanten op onderwerp hun expertise en tips en krijgen alle deelnemers de kans om vragen die wellicht na alle sessies alsnog niet beantwoord zijn, neer te leggen bij het team van EventBranche.nl. 'Wij geven een antwoordgarantie binnen 72 uur. Dat is het ultieme slot op de deur voor de online editie van The Next Event 2020 en de belofte die we doen: antwoord op alle vragen gegarandeerd!', aldus Robin van Leeuwen van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl, de organisatoren van The Next Event 2020 / #TNE2020 .

 

 

Exposessies: kennis van eventexperts:

 

'The Next Event nam de afgelopen jaren al een bijzondere positie in: een kennisbeurs, waar standhouders alleen mochten exposeren op basis van het delen van specifieke kennis. Dus geen vlaggezwaai of logo-plakken, maar kennisdelen. Daarnaast hadden we in de live variant de afgelopen jaren een topprogramma, gericht op noviteiten, kennis en inspiratie om het volgende evenement nog beter te maken. In het voortraject voor de bezoekers was de focus niet op kwantiteit, op aantallen, maar louter op kwaliteit van de bezoeker: opdrachtgevers en bureaus mochten als enige naar binnen als bezoeker. Ook in de online variant van The Next Event op 1 december 2020 is alle kennis opdrachtgever gericht. Even een WC-eend doen: de toegangsprijs voor 49,- euro is het tiendubbel-en-dwars waard!', aldus het team van EventBranche.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.