Relatiemarketing+evenement+organiseren%3F+Online+magazine+vol+tips+en+masterclass
Nieuws

Relatiemarketing evenement organiseren? Online magazine vol tips en masterclass

Relatiemarketing in de vorm van een evenement is een enorm krachtig middel. Maar dan moet je als opdrachtgever wel weten hoe je een relatie evenement implementeert in een strategie en communicatietraject om tot maximale impact te komen. De experts en awardwinnaars van D&B Eventmarketing delen hun kennis en expertise in een online magazine vol tips en houvast.

Eerst maar eens de terechte vraag stellen:

Wat is relatiemarketing eigenlijk?

'Het doel van relatiemarketing is om nieuwe relaties aan te gaan, bestaande relaties te onderhouden en/of te verbeteren. Relaties zijn hierbij zowel klanten als andere partners. Dit wordt bereikt door onderlinge uitwisseling en nakoming van beloften. Dergelijke relaties zijn meestal, maar niet noodzakelijk altijd, lange termijn verhoudingen.' (Grönroos)

Welke rol spelen evenementen in relatiemarketing?

Voor effectieve relatiemarketing is een set van middelen nodig, van regelmatig live contact op individuele basis tot evenementen die in jouw relatiemarketing-strategie het hoogtepunt kunnen zijn. Wie denkt dat je er bent wanneer je jouw relatie fêteert met een VIP-avond bij een concert of sportwedstrijd, die kan de plank wel eens mooi misslaan. Maar wie strategisch te werk gaat, slim, creatief en effectief kan juist met een relatie evenement de relatie duurzaam maken.

In onderstaand online magazine kruipt de redactie van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl aan tafel met het bureau dat zich binnen Nederland positioneert als hét relatiemarketingbureau van ons land: D&B Eventmarketing. Die positionering claimen ze zelf door hun kennis, inzichten en tips te delen, maar wordt versterkt door de vele awards die D&B de afgelopen jaren ontving voor hun relatie events. 

Onderstaand online magazine is een heus bewaarexemplaar vol met de juiste stappen, tips, do's en don'ts en natuurlijk een aantal voorbeeld-cases. Delen van kennis is het nieuwe goud, dus dank D&B Eventmarketing.

Leer en raak geïnspireerd, click op de cover en wordt ook een relatiemarketingexpert:

 

LET OP: nog meer verdieping? Meld je dan aan voor de Masterclass Event als Contentgenerator:

Jij wilt toch ook het maximale uit het event halen? Waarom zou je dan enkel je boodschap tijdens het evenement vertellen? Er wordt veel content gecreëerd en gedeeld tijdens je evenement, content dat je ook vóór en ná je event kunt inzetten om de boodschap kracht bij te zetten en je doelgroep betrokken te raken én houden. Wij geloven dat de eventboodschap pas echt beklijft als je je communicatie campagnematig aanpakt. Een communicatietraject waarbij je alle betrokken partijen van begin tot eind meeneemt, met je event als piekmoment. Om te enthousiasmeren, maar ook om iedereen na het evenement enthousiast te houden. Aan de hand van het D&B Impactmodel nemen wij je mee in de drie verschillende fases die wij hiervoor hanteren. Met do’s & dont’s en diverse cases als boeiende praktijk voorbeelden. 

Aanmelden? Klik op onderstaande banner:

 

Praktische info

Waar?
In ons Eventhuis te Hilversum, van Hengellaan 25. 

Voor wie?
Eventmanagers, marketing- en communicatiemanagers en HR-managers die meer uit hun event willen halen en werkzaam zijn bij middelgrote tot grote bedrijven.   

Door wie?
Deze Masterclass wordt gegeven door Communicatie & Brand Manager Lidwine Jocker en Campagne Manager Maarten Overbeek.

Welke datum?
Donderdag 6 oktober 2022. (Deze masterclass stond eerst op 27 september, het is verplaatst)

Hoe laat?
Van 10.00 - 12.30 uur (inclusief lunch).

Capaciteit?
Per Masterclass zijn 15 plekken beschikbaar.

Kosten?
De Masterclass is gratis, maar heeft wel een voorwaarde. We weten allemaal dat niets zo vervelend is als no show. Heb je je aangemeld en kun je niet komen? Bij een late afzegging of no show brengen wij het ticket á € 100,- (exclusief BTW) in rekening. Dit bedrag doneren we aan één van onze goede doelen.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.