Pieter+Claassen+nieuwe+partner+XSAGA
Nieuws

Pieter Claassen nieuwe partner XSAGA

Pieter Claassen is officieel partner geworden bij XSAGA, het bureau waar Claassen al 13 jaar voor werkt. De laatste vijf jaar was hij al lid van het managementteam van XSAGA.

“Ik heb Pieter bij XSAGA zien groeien tot een allround professional met een focus op het commerciële en zakelijke onderdeel van de onderneming”, spreekt Founding Director Patrick Roubroeks. “Daarnaast is Pieter altijd nauw betrokken in de daadwerkelijke uitvoering van het werk dat wij voor onze klanten mogen maken. Met deze stap werken wij vol enthousiasme en frisse energie samen verder aan een robuuste onderneming.”

“Ik ben blij én trots”, vult Claassen aan, “dat ik naast werknemer nu ook als ondernemer mag werken aan het bedrijf dat al meer dan 20 jaar mooie producties mag maken voor een mooi en breed pallet aan opdrachtgevers. Ik zie uit naar een inspirerende toekomst samen met Patrick en al mijn fijne collega’s.”

“Met Pieter als betrouwbare partner in de zaak”, vervolgt Roubroeks, “hoop ik mij nog meer te kunnen focussen op de verdere conceptuele, creatieve en inhoudelijke ontwikkeling van XSAGA, XSAGA Video en XSAGA Festivals.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.