Meld+je+aan+voor+The+Next+Event
Nieuws

Meld je aan voor The Next Event

Save the date! Maandag 19 september staat The Next Event op de rol. In de Fokker Terminal in Den Haag kunnen opdrachtgevers en organisatoren hun kennis bijspijkeren en inspiratie. Want wat is er veel gebeurd en wat is de eventbranche in beweging.

Ready for impact? Go live! Dat is het thema van The Next Event op 19 september. Er is veel veranderd in het vak van live communicatie en experience marketing. Twee jaar lang waren we beperkt, maar nu mogen we weer. Als de pandemie ons iets heeft geleerd, dan is het wel hoe belangrijk het is live met elkaar te communiceren. Dit zijn de 5 hoofdredenen om als opdrachtgever naar The Next Event te komen:

Waarom jij naar The Next Event moet? Dit zijn de 5 hoofdredenen:

1. Inspiratie, visie en kennis
Je gaat de diepte in door 1 of meerdere keynotes te kiezen, die nemen je mee in de wereld van:

  • relatiemarketing en events 
  • merkempathie en events 
  • trends en ontwikkelingen 
  • levende checklisten voor live en online events
  • diverse bekende merken die een inkijkje geven in hun eventmarketing, live communicatie en activiaties

2. Experts delen kennis
The Next Event kent eigenlijk geen standhouders. Bij ons zijn dat kennisdelers: ieder eventbedrijf heeft namelijk een eigen woonkamertje en een kennis-onderwerp. Als bezoeker kun je vooraf sessies boeken in de woonkamer om hele specifieke expertise op te doen en vragen te stellen.

3. Louter opdrachtgevers
The Next Event mikt totaal niet op kwantiteit. Je komt als bezoeker alleen maar binnen als je een zogeheten opdrachtgever bent. Of je nu bij een corporate, overheidsinstelling, goed doel, sportbond, etc werkt, als opdrachtgever gaat de deur voor je open. Daardoor geen sales aanklampers in de gangpaden, maar lekker onder elkaar je eigen weg vinden.

4. Persoonlijk programma
Door de samenwerking met NetworkTables kun je heel eenvoudig vooraf je eigen woonkamersessies boeken en stoelen reserveren voor de keynotes. Zo stel je uit een breed aanbod jouw volledig-op-maat-programma samen en is The Next Event op voorhand al van grote meerwaarde.

5. Neem een collega mee
The Next Event hanteert een toegangsprijs van 99,- euro. Naast bovenstaande kennis, inspiratie en antwoorden, krijg je als bezoeker ook nog eens een lunch en borrel aangeboden. Maar juist in deze tijden willen we iets extra's doen: dus wie een kaartje koopt mag één collega of relatie meenemen. Gratis. Mits ook deze bezoeker aan de voorwaarde 'opdrachtgever' voldoet.


 

Verdere uitleg:

Impact

Hoe kun je je event, je boodschap impact meegeven? Dat was altijd al de vraag, maar nu is die relevanter dan ooit. Live communiceren blijkt niet zo vanzelfsprekend als altijd gedacht. Daardoor is de waarde van live communicatie en experience marketing gestegen. Hoe voldoe je in deze nieuwe tijd aan de steeds hoger gespannen verwachtingen van je publiek? Tientallen experts uit de eventbranche staan maandag 19 september klaar om hun kennis te delen en jou te inspireren.

Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl geeft in een plenaire keynote de stand van zaken weer en werpt een blik in de toekomst. Het programma bevat voorts presentaties die boordevol inspiratie zitten. De komende weken maken we meer namen bekend. Voor nu lichten we een klein tipje van de sluier op door de presentatie van trendwatchers Lieke en Richard Lamb aan te kondigen.

Kennissessies

Rode draad in het programma zijn de kennissessies die verzorgd worden door professionals uit de eventbranche Deelnemers kunnen kiezen uit een ruim aanbod van tientallen sessies. Tijdens deze sessies over zeer uiteenlopende onderwerpen kunnen de deelnemers zich laven aan de kennis en ervaring van de experts. Als deelnemer kies je zelf die kennissessies uit die je het meest interessant en relevant vindt.

Kaarten bestellen

De locatie van The Next Event is de Fokker Terminal in Den Haag. Alleen al deze - zeer goed te bereiken - locatie maakt een bezoek aan dit event meer dan de moeite waard. Kaarten kosten 99 euro per setje van twee. Eten en drinken is inbegrepen. Tickets bestel je hier.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.