LAST+CALL+%2D+The+Next+Event%2C+mis+het+niet
Nieuws

LAST CALL - The Next Event, mis het niet

Het is bijna zover! Op dinsdag 29 november komen 200 opdrachtgevers en organisatoren naar de Fokker Terminal in Den Haag voor The Next Event. Keynotes en tientallen kennissessies verzorgd door experts uit de eventbranche zorgen voor kennis en inspiratie. In een dag worden gasten op de hoogte gebracht van alle trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

The Next Event is een event exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. Behoor je tot deze doelgroep en heb je je nog niet aangemeld? Dan is dit de allerlaatste kans. Bestel je tickets hier. Dit is het kennisevent, waarin je in één dag helemaal op de hoogte wordt gebracht.

Robin van Leeuwen - EventBranche.nl:

"We zijn ontzettend blij dat we The Next Event na lange tijd weer live kunnen uitvoeren. Dit lukt alleen met geweldige partners, alvast grote dank voor jullie inzet!" 

De Fokker Terminal

Het evenement wordt georganiseerd door EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl in samenwerking met diverse partners. De Fokker Terminal biedt onderdak aan The Next Event. Deze multifunctionele locatie op de Binckhorst in Den Haag is het vertrekpunt voor grootse events. De monumentale locatie maakt indruk vanwege het industriele karakter. Dit is de plek waar vroeger vliegtuigen stonden opgesteld, waar studenten aan konden sleutelen.

AVEQ

Techniek kan een event maken of breken. Dat is de reden waarom EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl al jaren samenwerken met AVEQ. Deze betrouwbare partner denkt mee en laat nooit iets aan het toeval over.

DCRT Concepts

Tijdens The Next Event geven tientallen experts uit de branche kennissessies in zogenaamde huiskamersettings. In intieme settings komen kleine groepen bij elkaar om kennis uit te wisselen. Dat vraagt om een passende inrichting en decoratie. DCRT Concept is specialist op dit gebied. Deze partner heeft de Fokker Terminal voor dit event sfeervol ingericht en aangekleed.

Mood4Food

De tweehonderd gasten en de tientallen experts worden verrast door de creatieve hapjes en drankjes van Mood4Food. Deze specialist in catering voor zakelijke events is telkens weer vernieuwend en legt de lat voor elk event hoger. Dat geldt voor smaak en uiterelijk, maar zeker ook op het gebied van duurzaamheid. Ook op dat gebied heeft deze cateraar, gevestigd in de Den Haag, een indrukwekkend trackrecord opgebouwd.

Cartoseat

Het Brabantse bedrijf Cartoseat heeft internationaal naam gemaakt met branded furniture. Cartoseat maakt meubels van karton. Stevig, praktisch en 100% recyclebaar. Alle meubels produceert het bedrijf zelf en garandeert flexibiliteit. Wil je bijzondere recyclebare eventmeubels met jouw merk of een bijzondere boodschap, dan is Cartoseat de ideale partner. 

Networktables

Networktables is de partner van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl die de opdrachtgevers en organisatoren koppelt aan de kennissessies verzorgd door de experts. In deze digitale netwerkomgeving promoten de experts hun sessies en bepalen de gasten hun keuze. Op deze manier worden de eerst links gelegd, die niet zelden uitmonden in duurzame relaties.

Aanmelder.nl

Een gestroomlijnd aanmeldtraject zonder onnodige drempels is een absolute vereiste voor elk zakelijk event. Aanmelder.nl is toonaangevend en expert op dit gebied. Het is een partner die meedenkt met de organisatie en zorgt dat het aanmeldproces altijd vlekkeloos verloopt, zodat de voorpret voor elk event nog verder wordt aangewakkerd.

Overige partners

De lijst partijen die een waardevolle bijdrage levert aan The Next Event is lang. De organisatie bedankt alle medewerkers, partners en iedereen die bijdraagt aan een succesvolle dag op 29 november. Deze partijen willen we hier niet onvermeld laten: Rozet, Jordi Wallenburg fotografie, Kronenburg Promotie & Begeleiding, SHARINGBOX, Veodi Inprintmatter, Coby en Marketingheap.

Last minute tickets

Het is laat, maar nog niet te laat om tickets te bestellen. Ben je opdrachtgever of organisator en wil je dit inspirerende kennisevent niet missen? Dan bestel je hier de allerlaatste tickets.

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.