King+Bee+op+BeachBrancheBarbecue+2022
Nieuws

King Bee op BeachBrancheBarbecue 2022

Herinnert u zich deze nog? Back By Dope Demand van King Bee was 32 jaar geleden een dikke hit. Op maandag 4 juli staat King Bee op de BeachBrancheBarbecue voor een optreden voor ruim 400 professionals uit de eventbranche.

Jennifer Cooke, Fleur, Fullscale, Miss Sugaware en King Bee, een hele fijne line up voor de BeachBrancheBarbecue 2022. ATBookings trekt even wat registers open voor het festijn op maandag 4 juli. Meer dan 400 professionals uit de eventbranche verzamelen zich dan bij Aan de Koot op het Scheveningse strand om na twee jaar eindelijk weer eens lekker feest te vieren met z'n allen.

Volleybaltoernooi

Het programma begint maandagmiddag om 14.00 uur met een volleybaltoernooi. Meer dan veertig teams hebben zich ingeschreven. Om 17.00 uur gaat de barbecue aan en beginnen de verschillende optredens. Als de voortekenen niet bedriegen, wordt het wederom een feest om nooit te vergeten. Aan de artiesten zal het zeker niet liggen. Ook de weergoden hebben er zin in. Zij sturen blauwe luchten en heel veel zonnestralen.

De BeachBrancheBarbecue 2022 wil je niet missen. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Wil je erbij zijn, bestel dan snel. 

Wil je even je geheugen opfrissen en alvast in de stemming komen? Check dan deze clip van King Bee - Back By Dope Demand.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.