Gratis+online+magazines+bieden+schat+aan+kennis
Nieuws

Gratis online magazines bieden schat aan kennis

Wist je dat EventBranche.nl regelmatig online magazines uitgeeft? Onder het kopje 'Specials' op de website vind je tal van uitgaven boordevol kennis over ons vak. En nog meer goed nieuws: Al die vakkennis is gratis toegankelijk.

We doen hier een kleine greep uit het uitgebreide aanbod. Eén van de meest populaire magazines is die over LIVE FORWARD, een online magazine dat onze redactie maakte tijdens de Corona-ellende. Nu nog wordt het magazine regelmatig bekeken: omhels de verandering is de boodschap van LIVE FORWARD.

Meer praktische tips lees je in het online magazine 'Hybride events de toekomst?' Dat is de grote vraag. Tijdens en vlak na de pandemie werd hybride events een glorieuze toekomst toegedicht. Maar is dat terecht? Wat zijn de sterke punten van hybride events en waar kun je tegenaan lopen bij de organisatie? Deze online uitgave brengt licht in de duisternis.

Alles over het organiseren van een relatie evenement lees je in het online magazine dat de redactie van EventBranche.nl samen maakte met het toonaangevende bureau D & B Eventmarketing. Voorbeelden van andere populaire magazines zijn EXPO Greater Amsterdam en 1931: de congres- en eventlocatie van Den Bosch.

Wil jij je jouw kennis delen met duizenden opdrachtgevers en eventprofessials? Neem dan contact op met EventBranche.nl. Een online magazine op dit unieke platform opent nieuwe deuren.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.