Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+Team+Rockstars+IT+Rockstars+Valley
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: Team Rockstars IT Rockstars Valley

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar Rockstars Valley – Where Culture meets Tech?

Als vertaling van de strategische pijler ‘Klanten houden van ons’ staken we met dit evenement onze nek uit en maakten we een gewaagde - niet voor de hand liggende - keuze. We nodigden klanten en potentiële medewerkers van Team Rockstars IT uit op een festival voor de medewerkers. Het ultieme moment om de kernwaarden van Rockstars in
optima forma als relatie mee te beleven. Zij smelten daar samen in een volledige geel-zwarte wereld vol Rockstars cultuur. Een uitdagende en spannende stap, je 150 meest waardevolle relaties én 75 potentiële medewerkers uitnodigen op een festival voor je eigen medewerkers, om hen zo voor één dag mee te nemen in de unieke Rockstars community.

Dit was geen traditioneel relatie-event of een employer branding activatie. Tijdens dit event werden klanten uitgenodigd voor inspiratie op tech en culture en lieten we hen ontdekken wat het betekent als je je medewerkers radicaal op #1 zet. Ook lieten we potentiële medewerkers de cultuur van Rockstars voor één dag ervaren.

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.