Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+RVO+InnovatieExpo
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: RVO InnovatieExpo

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar RVO InnovatieExpo?

2 november 2023 werd de InnovatieExpo gehouden. Een event waar overheid, ondernemers, kennisinstellingen en belangenorganisaties samen kwamen om kennis uit te wisselen en elkaar te inspireren over grensverleggende vernieuwingen, met als doel het verbeelden, verbinden en versnellen van innovaties in de fysieke leefomgeving. Om zo samen te innoveren en te bouwen aan een toekomstbestending Nederland.

Als podium voor vooruitstrevende ideeën, bood het event – met meer dan 80 innovaties en ruim 100 (50 sessies) sprekers – een unieke kijk op de toekomst van stedelijke en landelijke gebieden. De InnovatieXpo maakt deel uit van een groter geheel; InnovatieX waarin ook andere activiteiten worden ondernomen om innovatie in Nederland te stimuleren.

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.