Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+Printing+Wonderland
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: Printing Wonderland

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar Printing Wonderland?

"It giet oan! Printproducent Probo organiseert dit jaar het print-event Printing Wonderland. Het productiehuis voor printprofessionals wil haar klanten groots inspireren met topsprekers en print-experiences en hen meenemen in wat het bedrijf ‘de print van overmorgen’ noemt. En dat alles in winterse sferen in de Friese Elfstedenstad Dokkum. Een jaar lang kennis en inspiratie." 

"Samen print, dat is waar Probo voor staat. Marketingmanager Jordy de Jong: ‘We willen tijdens Printing Wonderland printprofessionals inspireren, versterken en verbinden. Niet alleen tijdens het live event op vrijdag 24 november, maar al het hele jaar. Zo organiseren we studiereizen naar retailhotspots en delen we bijvoorbeeld artikelen op ons eigen platform probo.nl en in vakblad Printmatters. Alles om printprofessionals te helpen uitblinken en hun positie in print te verstevigen." 

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.