Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+ING+Going+to+%2E%2E%2E+inspiratiereizen+2023
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: ING Going to ... inspiratiereizen 2023

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar ING Going to ... inspiratiereizen 2023?

Op jaarlijkse basis organiseert ING ‘Going to ... inspiratiereizen’ voor Business Banking relaties. Tijdens deze een- of tweedaagse trips bezoeken we met een groep professionele en gelijkgestemde ondernemers uit een sector
inspirerende bedrijven in het binnen- en buitenland. Doelstelling hierbij is het opdoen van inspiratie omtrent technologische vernieuwing, duurzaamheid, productie- of procesaanpak, ondernemerschap, businessmodel en het openstellen van een hoogwaardig ING sector netwerk. In 2023 bezochten we bedrijven in de directe omgeving van Athene, Barcelona, Berlijn, Dublin, Kopenhagen, Londen, Parijs, Parma en Zwolle.

Naast kwalitatieve inhoud en bezoeken aan inspirerende bedrijven en concepten, ontstaan er ook hechte
verbindingen tussen ondernemers die elkaar voor de reis niet kenden. Als afsluiting organiseerden we een sectorevent in het Rijksmuseum waarbij alle sectoren samenkwamen en de interactie tussen deelnemers en door de toeleveringsketens/over sectoren heen werd gestimuleerd. De Going to inspiratiereizen zijn altijd gericht op duurzaamheid en indien we noodgedwongen van het vliegtuig gebruik maken dan wordt de CO2 footprint gecompenseerd. Ook tijdens de bedrijfsbezoeken en tijdens het eten is er veel aandacht voor verduurzaming. De inspiratiereizen werden door onze klanten in 2023 gemiddeld met een 8,9 gewaardeerd!

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.