Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+ING+All+Staff+Event
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: ING All Staff Event

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar ING All Staff Event?

In september 2023 kreeg het Events team de opdracht om voor einde jaar een evenement te organiseren voor heel ING Nederland ter lancering/kick-off van de nieuwe 5-jaars strategie (naam strategie: Horizon ’28). Een fysiek
evenement waarbij iedereen aanwezig zou zijn, met uitzondering van een aantal afdelingen waarvan het werk niet ‘stilgezet’ kon worden. De collega’s van deze afdelingen hebben we daarom extra in het zonnetje gezet en konden achteraf alles terugkijken.

Op 7 december 2023 kwamen ruim 5.000 collega’s met OV of eigen vervoer naar Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Hier werden ze ontvangen per domein (ING kent 9 domeinen, zoals COO, CIO, etc.) om vervolgens een plenair programma te starten met diverse informatieve onderdelen. Met als moment suprême de presentatie van onze nieuwe strategie/visie. Het presenteren van Horizon ’28 was, naast het verhogen van de employee pride en verbinding, de belangrijkste boodschap van het evenement. Na een plenair gedeelte van 1 uur en 45 minuten hebben we met z’n allen genoten van heerlijke vegetarische bites en een drankje. Rond 20.00 uur kwam het programma ten einde.

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.