Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024%3A+Bol+Strategy+Day
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2024: Bol Strategy Day

De finalisten van de Gouden Giraffe Event Awards zijn bekend. Woensdag 29 mei dingen zij mij om de prijzen voor live communicatie en eventmarketing. Naast 6 vakjury prijzen, zijn er ook nog eens 4 special awards. Eén daarvan? De publieksprijs. Welk event vond jij een Gouden Giraffe Event Award waard? Welk event verdient de Publieksprijs? Gaat jouw stem naar Bol Strategy Day?

Het nieuwe strategisch huis van bol inspireerde het concept van ‘Our Housewarming’. Op Strategy Day hebben we alle medewerkers uitgenodigd op hun eigen housewarming, waar we de strategie voor elk bedrijfsmodel tastbaar maakten, onderlinge gesprekken stimuleerden en teamspirit binnen het gehele bedrijf aanwakkerden. Alle drie de
businessmodellen van bol werden vertegenwoordigd door hun respectievelijk directielid in hun ‘eigen kamer’ binnen het strategisch huis dat tot leven werd gebracht op het podium. Ondanks de grote omvang van bol hebben we ervoor gekozen om letterlijk iedereen uit alle lagen van de organisatie tegelijk bijeen te brengen als één geheel, om de nieuwe strategie écht als team te lanceren.

STEM OP DE GOUDEN GIRAFFE PUBLIEKSPRIJS:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.