Gorillas+zet+met+Tosti+Creative+in+op+verrassing+en+beleving
Nieuws

Gorillas zet met Tosti Creative in op verrassing en beleving

EventBranche roept het al langer: Live communicatie en beleving zijn de toekomst. De visie van online bezorgdienst Gorillas toont dat aan. Dit jonge, snelgroeiende bedrijf kiest voor creatief bureau Tosti Creative. Gorillas wil verrassen, mensen blij maken met een beleving. Niet het product of service is het uitgangspunt, alles draait om de experience. 'Verkoop is een gevolg en geen doel.' We kijken reikhalzend uit naar de beloofde spraakmakende uitingen, waarbij beide partners een risicootje niet schuwen.

Met de samenwerking willen Gorillas en Tosti Creative een merk bouwen dat verder gaat dan een service. Gorillas wil de focus leggen op de sterke rider culture met gedurfde en opvallende concepten. Een ‘niets is onmogelijk’-mentaliteit en het durven nemen van risico’s staan hierbij centraal.

Risico's nemen

"Beide organisaties durven risico’s te nemen om mensen te verrassen", aldus Fabienne Walch, Brand Manager Benelux Gorillas. "De focus ligt altijd op een tof idee waar mensen blij van worden, niet op reclame om mensen een product te laten kopen. Wat ons betreft is verkoop een gevolg, in plaats van een doel op zich.”

'Beide organisaties durven risico te nemen om mensen te verrassen'

Merkbeleving

"In een mega competitieve markt gelooft Gorillas dat merkbeleving en bedrijfscultuur doorslaggevend zijn", voegt Roby Hormis van Tosti Creative hieraan toe. "Dat ondersteunen wij. We bouwen samen verder aan een cultuur waar creativiteit, energie en mensen centraal staan. Dit gevoel brengen we over in steden waar Gorillas actief is. We geven mensen een bijzondere en verrassende ervaring."

ADE & Straat Museum op de pont

De samenwerking werd recentelijk ingeluid tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) met een spontaan feest op de pont. Met het idee dat gebruikers van de app tijd overhouden voor leuke dingen, werd er voor reizigers een feest georganiseerd op de pont - met onder andere Gorillas riders als dj - tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Noord. Daarnaast was er een pop-up expositie in samenwerking met het Straat Museum, inclusief werk van straatkunstenaars uit de Gorillas riders community.

Future Market

Volgende maand staat een tweede activatie, de Future Market, in Rotterdam op het programma. De inhoud van dit event wordt later bekend gemaakt. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.