Get+ready+for+impact+tijdens+The+Next+Event
Nieuws

Get ready for impact tijdens The Next Event

The Next Event is terug. Op maandag 19 september delen vele tientallen experts uit de eventbranche hun kennis met opdrachtgevers en organisatoren. Dat gebeurt in de Fokker Terminal in Den Haag. Behalve experts die kennis delen, worden trends, ontwikkelingen en heel veel inspiratie gedeeld.

Ready for impact? Go live! Dat is het thema van The Next Event op 19 september. Er is veel veranderd in het vak van live communicatie en experience marketing. Als de pandemie ons iets heeft geleerd, dan is het wel hoe belangrijk het is live met elkaar te communiceren. 

Impact

Opdrachtgevers willen impact, tevreden klanten en een goede opbrengst van de geinvesteerde euro's. Tal van experts uit het veld wijzen de weg in het speelveld, dat zich in een razend tempo blijft ontwikkelen. Dit samenspel maakt The Next Event al vele jaren succesvol. Ook dit najaar laven honderden opdrachtgevers en organisatoren zich aan de waardevolle kennis van de experts op de beurs. Experts op het gebied van bijvoorbeeld locaties, duurzaamheid, catering, studio's, incentive reizen en AV delen hun kennis.

Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl geeft in een keynote de stand van zaken weer en werpt een blik in de toekomst. Het programma bevat voorts presentaties die boordevol inspiratie zitten. De komende weken maken we meer namen bekend. Voor nu lichten we een klein tipje van de sluier op door de presentatie van trendwatchers Lieke en Richard Lamb aan te kondigen.

Kaarten bestellen

De locatie van The Next Event is de Fokker Terminal in Den Haag. Alleen al deze - zeer goed te bereiken - locatie maakt een bezoek aan dit event meer dan de moeite waard. Kaarten kosten 99 euro per setje van twee. Eten en drinken is inbegrepen. Tickets bestel je hier.

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.