Vul+de+EventBranche+Monitor+2023+in%3A+hoe+staat+onze+branche+er+voor%3F
Nieuws

Vul de EventBranche Monitor 2023 in: hoe staat onze branche er voor?

Met EventBranche.nl, EvenementOrganiseren.nl en onze eigen events is ons doel kraakhelder: kennis, inspiratie en aanbod delen met de opdrachtgevers van live, events en experience bij merken, bedrijven en overige organisaties. Daar hoort, zeker ook voor die doelgroep, ook inzicht, feiten en cijfers in de markt bij. Om te benchmarken of om te weten hoe de markt zich ontwikkelt. Daarom is het goed om samen, als eventbranche, onderzoekscijfers te presenteren. Doe mee! Dat kan nog tot en met 7 februari

Om die reden stoppen we juist nu een peilstok in de eventbranche. "Na de enorme inhaalslag van de afgelopen maanden concluderen wij uit een aantal gesprekken/interviews dat er weer wat meer rust, of wellicht wat terughoudendheid, te bespeuren is als het gaat om het aantal marcom-evenementen. Maar hoe ziet dat er in feiten en cijfers uit. Die kennis is goed om te delen en opdrachtgevers inzicht te geven in wat er in de markt gebeurt én voor de branche zelf als benchmark", stellen Sjoerd Weikamp en Robin van Leeuwen van EventBranche.nl.

Die stellingname is de reden om een kort onderzoek de branche in te slingeren om zo een peilstok in de evenementenmotor te stoppen. Wij hopen op de medewerking van vele bureaus, locaties en overige eventbedrijven bij de eerste EventBranche Monitor 2023:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.