De+beste+events+van+Belgi%C3%AB%3A+BOEMM%21+wint+met+bizar+event+van+meetmarcel
Nieuws

De beste events van België: BOEMM! wint met bizar event van meetmarcel

De afgelopen dagen was EventBranche.nl als juryvoorzitter betrokken bij de BEA, de Belgian Event Awards. Het juryproces bewaken, maar gelijktijdig zaten we bovenop de beste events van Belgie. Zo won in de categorie Business-to-Business HR dienstverlener BOEMM! met een in het oog springend concept. Het bedrijf durfde mee te gaan in een gedurfd evenementenconcept voor hun 6-jarig bestaan door bureau meetmarcel.

Er viel wat te vieren voor BOEMM!, waar onder meer ook Jobfixers ondervalt, maar alleen vieren was niet genoeg. “Het moet een evenement worden dat onze bezoekers nooit meer zullen vergeten.”

Foto: eventnews.be

Koren op de molen van het uiterst creatieve en gewaagde concept van meetmarcel. Het bureau uit Brugge noemt zichzelf dreamdesigners en koos voor het event van BOEMM! voor het Inferno-werk van Dante. Die insteek leidde meteen tot een opvallende samenwerking met theatergezelschap Abattoir Fermé, die bekend staan om hun productie vol fantasie en de wereld achter de wereld.

Maar de hel als basis voor een evenement om het 6-jarig bestaan te vieren om 1250 klanten, toeleveranciers en relaties? Soms moet je er niet te veel woorden aan vuil maken en gewoon kijken:

Lieven Bonamie (BOEMM!) was al voor het winnen van de BEA een gelukkig man. Aan de collega’s van Eventnews.be liet hij weten: “Er waren bijzonder veel partijen bij deze productie betrokken: ons team, meetmarcel, Abattoir Fermé, John&Jane, KRENG… Toch was iedereen mee in het verhaal en heeft iedereen een onschatbare bijdrage geleverd aan het eindresultaat. Naar mijn gevoel hebben we echt iets uitzonderlijks gedaan, wat nog nooit eerder in België gedaan is. We hebben de platgetreden paden verlaten, en zo een nieuwe norm neergezet. Ik heb dan ook nog nooit zoveel complimenten voor een event mogen ontvangen.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.