360+Experience+Group+lanceert+Studio+Twenty5
Nieuws

360 Experience Group lanceert Studio Twenty5

​​​​​​​De 360 Experience Group, een wereldwijde groep van bedrijven binnen de (live) entertainment sector, lanceert ‘Studio Twenty5’.

Studio Twenty5 is gespecialiseerd in het produceren van tv-kwaliteit studioprogramma's met expertise, creativiteit en maatwerk. Met een centraal gelegen state-of-the-art green screen studio in Abcoude, biedt Studio Twenty5 een scala aan creatieve eventconcepten voor bedrijven en organisaties, waarmee zij hun doelgroep een impactvolle online ervaring kunnen bieden. De uitzendingen komen tot leven in een op maat gemaakte virtuele studio, verzorgd door visual effects professionals, die volledig aansluit op de branding en wensen van de opdrachtgever. Als onderdeel van de 360 Experience Group, staat Studio Twenty5 garant voor inspirerende en professionele studioproducties.

De studio is ontstaan tijdens de COVID-19 pandemie als antwoord op de beperkingen bij bijeenkomsten en de vraag naar een online setting waarin beleving nog steeds centraal kan staan. Een van de labels van de 360 Experience Group, Live Legends, bood bedrijven de oplossing om hun congressen, team briefings, product lanceringen en andere belangrijke evenementen online doorgang te laten vinden. Voorbeelden daarvan zijn: EY, Ahold, FrieslandCampina, European Society of Cardiology, Allianz, Johnson & Johnson en KPN.

De ultra moderne technische faciliteiten, regiekamer, audio studio’s, ontvangstruimte, keuken (inclusief catering) en kleed-/make-up kamer bieden een unieke mix in de markt. 

Aan het roer van dit nieuwe label staat Robert-Jan Lammerts van Bueren. Met zijn corporate achtergrond en uitgebreide ervaring in TV, online video, webcasting en webinars, weet hij klantbehoeften moeiteloos te vertalen naar een passende audiovisuele strategie. Zijn betrokkenheid bij de oprichting van een succesvol online videobedrijf en zijn ontwikkeling van een effectief webinarconcept, dat inmiddels in meerdere landen is uitgerold, onderstrepen zijn expertise en innovatieve aanpak. 

Robert-Jan, Managing Director Studio Twenty5 zegt: 
“De afgelopen jaren werkte ik met veel plezier aan vele succesvolle webinars. Maar steeds vaker kreeg ik de vraag naar echt op maat gemaakte, creatieve, tv kwaliteit producties. Met Studio Twenty5 kunnen we deze behoefte perfect invullen. De creativiteit en kwaliteit van de staf, en de stijlvolle, moderne faciliteiten, zijn echt ongeëvenaard. Dit moet je meemaken!”

Olivier Monod de Froideville, CCO 360 Experience Group vult aan: 
“Iets wat uit nood geboren is als een alternatief businessmodel voor onze experience design studio Live Legends is in deze tijden van digitalisatie en duurzaamheid doorgegroeid naar een volwassen en succesvolle propositie die nu op eigen benen gaat staan. Ik ben zeer verheugd om met Robert-Jan dit nieuwe label in onze groep nog verder uit te bouwen!”
 


Over 360 Experience Group

Van ontwerp tot realisatie, de bedrijven binnen de 360 Experience Group zijn gespecialiseerd in het kwalitatief ontwerpen en produceren van evenementen en entertainment door middel van kennis, creativiteit en maatwerk. De merken binnen de 360 Experience Group bestaan uit: Live Legends, Live Legends Music, Vision Impossible, Studio Twenty5, Unlimited Productions, Unlimited Solutions, 4Light Technical Projects, Unbranded, SoulMates Creative LED en Loovision. 

https://360experiencegroup.com/ 

Over Studio Twenty5

Studio Twenty5, een nieuw initiatief voortkomend uit de 360 Experience Group. Studio Twenty5 is een full-service studio productiebedrijf, gespecialiseerd in het produceren van tv-kwaliteit studio programma’s en het leveren van creatieve event concepten voor een impactvolle online experience. 

https://www.studiotwenty5.com/

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.