FoodFavors+en+de+Domtoren+verlengen+samenwerking
Persberichten

FoodFavors en de Domtoren verlengen samenwerking

FoodFavors en Domtoren kondigen met trots aan dat ze de samenwerking succesvol blijven voortzetten. Tijdens een feestelijk moment in de historische Michaëlskapel is het samenwerkingscontract tussen deze Utregse partners opnieuw getekend en officieel bevestigt. (foto: Wunderlust)

De Domtoren, hét icoon van Utrecht, heeft zeven jaar in de steigers gestaan wegens een intensieve renovatie. Met de verwijdering van de steigers in het vooruitzicht, staat de Domtoren op het punt om haar locatie weer beschikbaar te stellen voor evenementen en verhuur.  

De samenwerking tussen FoodFavors en Domtoren gaat al jaren terug. Als Utrechtse cateraar zorgt FoodFavors voor unieke culinaire belevingen die passen bij de historie van de locatie. Van sfeervolle diners en feestelijke borrels tot het vieren van de liefde op deze iconische plek in hartje Utrecht.  

"We zijn verheugd om onze samenwerking met de Domtoren voort te zetten en om bij te dragen aan het unieke karakter van deze historische locatie," zegt Joost Luitse, directeur van FoodFavors. "De Domtoren is niet alleen een symbool van trots voor Utrecht, maar ook een prachtige setting voor unieke culinaire ervaringen en evenementen." 

Voor boekingen of meer informatie kun je contact opnemen met Suzan Berculo via suzan@foodfavors.nl 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.