47e+editie+Wereldhavendagen
Persberichten

47e editie Wereldhavendagen

De 47e editie van de Wereldhavendagen, het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland, vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2024 in Rotterdam. Met talloze kadeactiviteiten, spectaculaire shows op het water en bijzondere excursies ontdekken honderdduizenden bezoekers van jong en oud weer de veelzijdigheid van de Rotterdamse haven.

Behalve verschillende verrassende nieuwe onderdelen ontbreken uiteraard ook het programma in de stad en de knallende zaterdagavondshow met vuurwerk niet. Voor jongeren en werkzoekenden staat de hele vrijdag van het evenement in het teken van de carrièremogelijkheden van de haven.

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen in Rotterdam trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers en is daarmee het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Bij de talloze kadeactiviteiten, shows op het water en excursies in het havengebied en de stad ontdekken jong en oud waarom de Rotterdamse haven zo’n dynamische, slimme en veilige plek is, waar hard gewerkt wordt aan de innovatieve oplossingen voor een duurzame, leefbare toekomst. De 47e editie van de Wereldhavendagen vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2024.

De hoofdsponsors van de Wereldhavendagen zijn Port of Rotterdam en Rotterdam Festivals. De Koninklijke Marine is hoofdpartner.

Foto: Anne Reitsma Fotografie

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.