3x+winst+voor+FX+Agency+bij+Global+Eventex+Awards
Persberichten

3x winst voor FX Agency bij Global Eventex Awards

7 mei 2022 - Tijdens de 14e editie van de Global Eventex Awards is FX Agency flink in de prijzen gevallen. Het Utrechtse bureau won maar liefst drie awards met hun cases FrieslandCampina en TomTom in de categorieën Conference, Hackathon en Virtual Corporate Event.

Voor FrieslandCampina verzorgde FX Agency een communicatiejourney met een in-person event met een opkomst van 100%. Hiermee won het bureau een bronzen award in de categorie Conference. Daarnaast sleepten ze een bronzen award binnen in de categorie Hackathon en een bronzen award voor de categorie Virtual Corporate Event met de TomTom-Hackathon. Voor het bureau een fantastische score uit 1207 inzendingen vanuit 62 landen.

 

FrieslandCampina: Data Drives

Voor klant FrieslandCampina organiseerde FX Agency hét data-event van 2023: Data Drives. Een plek waar de 102 topleiders samenkwamen voor een rendez-vous over het onderwerp datagedreven besluitvorming. Het bureau ging voor de ultieme beleving die uiteindelijk bekroond werd met een bronzen award: een bruisend concept, krachtige communicatiejourney en een vleugje AI-magie.

 

TomTom: What The Hack-Hackathon
Sinds de succesvolle editie van de ‘What the Hack’-Hackathon in 2021, is FX Agency TomTom’s partner als het aankomt op de organisatie van dit innovatieve event. Al jarenlang is de Hackathon de plek waar medewerkers hun briljante ideeën kunnen omzetten in concrete producten. FX Agency bood ze ook in 2023 het podium om hun ideeën te verspreiden en te delen met de hele wereld, waarvoor ze een bronzen award wonnen.

 

Over FX Agency, Part of Daymakers Group

FX Agency is hét bureau voor digital experiences. Ze vertalen jouw verhaal en brengen je boodschap tot leven, met opvallende campagnes, creatieve content en succesvolle events. Wat de vorm ook is, ze maken mensen onderdeel van je verhaal - zodat ze het snappen en voelen. Dat maakt de ervaring onvergetelijk. 

 

Over Eventex

Eventex is in 2009 opgericht om creativiteit, innovatie en effectiviteit van events en digitale ervaringen wereldwijd te vieren. Het winnen van een award staat symbool voor uitmuntendheid in dit vak. Dit jaar werden vanuit 62 landen maar liefst 1207 cases ingediend.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.