Wil+jij+die+felbegeerde+eventaward+winnen%3F+Schrijf+nu+je+beste+case+in%21
Nieuws

Wil jij die felbegeerde eventaward winnen? Schrijf nu je beste case in!

GOUDEN GIRAFFE - De Gouden Giraffe Event Awards, de prijs voor de meest effectieve en impactvolle evenementen van Nederland, gaat op zoek naar winnaars in zes categorieën.






Nadat de Gouden Giraffe even van het podium verdween, heeft EventBranche.nl sinds afgelopen jaar het evenement weer nieuw leven ingeblazen. Na een succesvolle awardshow in februari, bij de Fokker Terminal in Den Haag, zijn de inschrijvingen voor de editie van 2016 | 2017 alweer geopend. Dit keer met de toevoeging van een nieuwe categorie en een verbeterde inschrijfprocedure. Schrijf dus nu uw beste eventcase in!

De Gouden Giraffe Event Awards biedt ons als branche een podium om te laten zien hoe effectief we zijn binnen de marketing- en communicatiemixen. De eerste stap om in te schrijven is heel eenvoudig, vul het eerste deel van het inschrijfformulier online in en u krijgt het inschrijfformulier in dat past bij uw categorie! Let op: u mag uw case slechts in één van onderstaande categorieën inschrijven. Kies hierbij vanuit de doelstelling van de opdrachtgever en het uiteindelijke effect/impact van het evenement.

Beurzen
Effectieve concepten voor zakelijke en publieksbeurzen. 

Brand events
Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken.

Congressen
Evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Incentives
Motivatie belevingen om groepen en/of individuen te belonen en daardoor zakelijke doelstellingen te bereiken.

Interne events
Evenementen van een bedrijf/organisatie ten behoeve van (gedragsverandering bij) werknemers​.

Relatie events
Evenementen gericht op het versterken van de band met externe relaties.

Uiteindelijk worden tijdens de bruisende awardshow in januari 2017 de winnaars bekend gemaakt van de zes categorieën. Alle vormen van livecommunicatie, eventmarketing, beurzen, incentives en congressen die plaatsvinden tussen 1 november 2015 en 1 december 2016 kunnen zich aanmelden voor de Gouden Giraffe Event Awards op www.gouden-giraffe.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.