Skanna+Horeca+Uitzendbureau+organiseert+werving+en+selectie+event
Nieuws

Skanna Horeca Uitzendbureau organiseert werving en selectie event

EVENEMENTEN PERSONEEL - Op 24 augustus zullen Skanna Amersfoort en evenementenlocatie de Mariënhof de handen ineen slaan voor het werving en selectie event 'Werken bij Skanna' (WBS). Het WBS event heeft als doel om potentiële Skanezen (horecamedewerkers) kennis te laten maken met Skanna: het type werk, de cultuur binnen het bedrijf en één van de gave locaties.

De Mariënhof is een toonaangevende locatie van de Amersfoortse binnenstad én partner van Skanna. Maurice van Rossem, operations Manager bij de Mariënhof ziet het WBS event als een mooie manier om potentiële medewerkers, veelal studenten, kennis te laten maken met het horeca vak en de locatie. Hanna Hogeboom, manager Skanna Amersfoort, vult aan: 'Daarnaast verdiepen we onze relatie graag met de Mariënhof. We zien onze partners als meer dan alleen opdrachtgever en kijken waar kan naar co-creaties'.

Over Skanna
Skanna Horeca Uitzendbureau werd in 2005 opgericht door Skander Rana. Skanna voorziet evenementenlocaties, partycateraars en (congres-) hotels van gastvrij horecapersoneel.
Naast kwaliteit en persoonlijke en flexibele service voor opdrachtgevers, kenmerkt Skanna zich door een persoonlijke band met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.