Ontmoet+ruim+100+MICE%2Daanbieders%3A+schrijf+je+in+voor+de+Wallonia+Trade+Day
Nieuws

Ontmoet ruim 100 MICE-aanbieders: schrijf je in voor de Wallonia Trade Day

Op donderdag 12 april 2018 organiseert Wallonie Belgique Tourisme de Wallonia Trade Day. Deze allereerste editie vindt plaats in het Dolce La Hulpe Brussels en biedt Nederlandse meetingplanners en organisatoren van zowel zakelijke evenementen en/of groepsreizen de kans om in contact te komen met ruim 100 aanbieders uit de Waalse toeristische-, MICE- en evenementenbranche.

Fotocredits: Alex Kouprianoff

Tijdens de Wallonia Trade Day kunt u zich laten inspireren met nieuwe ideeën voor groeps- en MICE reizen. Ook voor zakelijke evenementen met de bestemming Wallonië kunt u hier nieuwe contacten opdoen. Een feestelijke avond met Bourgondisch buffet en muziek maakt de dag af. Daarnaast kunt u zich nog inschrijven voor een speciale 2-daagse famtrip rondom dit evenement met o.a. een bezoek aan het Waterloo Museum.

Highlights programma 2-daagse famtrip van 11 t/m 13 april.
Bezoek o.a. aan:

- Restauration Nouvelle
- Waterloo Museum Memorial
- Hotel Dolce La Hulpe
- Wallonia Trade Day (in La Dolce Hulpe)
- Voies d’Eau du Hanaut 
- en nog veel meer…

Gaat u mee naar Wallonie?
Voor meer informatie, inschrijven voor de famtrip óf het plannen van een bezoek aan de Wallonia Trade Day kunt u contact opnemen met Sigrid Misana van België Toerisme Wallonië –Ardennen, s.misana@wbtoerisme.nl Tel. Nr. 020-524 43 40.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.