Leer van topexperts tijdens het Jaarcongres Evenementenveiligheid op 2 november

10-10-2017 - Op 2 november krijgen eventprofessionals, tijdens het Jaarcongres Evenementenveiligheid bij Omnisport Apeldoorn, praktische tips over het beheersbaar houden van evenementen door crowd management en modelling. Aan de hand van praktijkcases, zoals het Carnaval in Den Bosch en de inauguratie van Trump, vergroot u uw kennis over veiligheid op evenementen door te leren van topexperts.

Het Jaarcongres biedt u de unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met vakgenoten en wetenschappers.
- Leer van positieve ervaringen met het crowd management tijdens carnaval Den Bosch, het crowd counting tijdens de inauguratie van Trump en de pilots van de TU Delft op drie festivals.
- Hoor welke stappen de veiligheidsregio’s en de politie zetten in het verder professionaliseren van de aanpak van evenementen.
- Neem de meest actuele inzichten van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) mee over het omgaan met terreurdreiging op evenementen.

Tijdens diverse interactieve sessies gaat u aan de slag met:
- De do’s en don’ts bij het opstellen van een goede vergunning
- De impact van de omgevingswet op evenementen
- De bijzondere kenmerken van crises tijdens evenementen
- Het organiseren van toezicht en handhaving
- Aansprakelijkheidsrisico’s en verzekeringen bij evenementen

Met dit congres is uw kennis en inzicht weer up to date. Neem de handvatten en opgedane inspiratie direct mee om de veiligheid van evenementen te vergroten! Meer informatie over het inhoudelijke programma, de sprekers én inschrijven: klik hier.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners