Gooiland+timmert+hard+aan+eigen+identiteit+met+drie+nieuwe+eventzalen
Nieuws

Gooiland timmert hard aan eigen identiteit met drie nieuwe eventzalen

Eigenaar Philip Lamers timmert hard aan de weg om alles te vernieuwen binnen Gooiland. Vorig jaar is hij samen met reclamebureau IMA (Identity Matching Academy) aan de slag gegaan om uit te zoeken wat de identiteit van het rijksmonument is. Inmiddels heeft de locatie drie nieuwe subzalen geheel in lijn van deze identiteit.

Lamers en IMA zijn samen begonnen om het eerste Dutch brand hotel in Nederland op te tuigen, volledig in stijl van het pand met in achtneming van de plek waar het pand zich bevindt: Hilversum, de mediastad van Nederland. En het bijzondere is: alles is weer in ere hersteld en gebaseerd op de ontwerper van het pand: de Nederlandse architect Jan Duiker. Licht, ruimte, natuurlijke producten, strakke lijnen en een luxe design: alles komt overeen met de stijl die Duiker op de kaart heeft gezet 'Het Nieuwe Bouwen'. En dat voel je als je het pand binnenloopt.

Een onderdeel van dit project is ook de evenementenlocatie in diezelfde lijn doortrekken; de historie van het pand verweven in de uitstraling van de zalen. En dat heeft geresulteerd in drie prachtige nieuwe subruimtes, helemaal in stijl van het hotel en de identiteit van het pand: licht, ruimte, bijzondere vormen en een luxe uitstraling. De vloeren, het interieur, kortom alles komt overeen met de 56 hotelkamers waarmee Lamers en IMA van start zijn gegaan. En dat is een prachtig gezicht!

Maar dat is nog niet alles. In augustus worden de barren in het Grand Café en de Foyer  vernieuwd. En ook dit wordt enorm gaaf! Zij dragen mede hun steentje bij aan de gehele identiteit van het pand. Neem eens een kijkje en laat je verrassen door de 17 ruimtes, het nieuwe design en de sfeer van de ‘Cultuur en gastvrijheidsmachine’ van ‘t Gooi. Wist je dat in Gooiland nu maar liefst 2200 personen passen en straks iedere ruimte bijna volledig vernieuwd is? Hopelijk tot snel bij Gooiland in Hilversum. www.gooiland.nl.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.