Best+of+Events+Dortmund%3A+15+Nederlandse+exposanten+op+Holland+Paviljoen
Nieuws

Best of Events Dortmund: 15 Nederlandse exposanten op Holland Paviljoen

VAKBEURS BEST OF EVENTS - Voor het eerst in de geschiedenis is er een Holland Paviljoen aanwezig op de Duitse vakbeurs Best of Events (BOE) in Dortmund. Op 18 en 19 januari tonen 15 Nederlandse partijen hun bureau, locatie, product of concept aan de Duitse eventindustrie.

De 450 exposanten uit 10 landen, en meer dan 10.000 bezoekers in twee dagen, zorgen voor kennis, netwerk en promotie. Naar eigen zeggen een goede grond voor goede zaken. Verdeeld over diverse hallen en de convention hall is de BOE nu al verzekerd van vele honderden eventbedrijven en een enorme diversiteit aan sprekers en aanbod. Een aanrader om een dagje voor vrij te maken! Benieuwd naar alle highlights van Best of Events? Kijk dan op www.eventbrancheduitsland.nl/best-of-events

Holland Evenementen Groep, Van der Maarel Sfeermeesters, Dechesne & Boertje, FABER, World Hotel Wings, Landal, Triple S Tents, Buzzmaster, Vliegveld Twenthe evenementenlocatie, SugarCity Events, Pure-Liner, Netwerk app, De Efteling én SS Rotterdam zijn de vijftiende partijen die exposeren tijdens de eerste editie van het Holland Paviljoen tijdens Best of Events in Dortmund.
Dit is een coproductie van de organisatie van de Best of Events beurs, Laurea Media en EventBranche.nl. Hans Schriever van Laurea Media weet als geen ander waar de kansen liggen voor Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Hij neemt Landal Green Parks als voorbeeld. 'Voor Landal is Duitsland één van de belangrijkste groeimarkten voor B2B. Daarvoor is een communicatiestrategie ontwikkeld om het merk Landal in de Duitse markt te laten landen.'

Ook exposeren tussen deze toonaangevende bedrijven op het Holland Paviljoen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wouter Veltman via wouter@eventbranche.nl.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.