#JOINTHELIVEREVOLUTION: Organiseerde u het beste event van Nederland?

17-11-2017 - Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas...Ook dit jaar is de organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards 2017, in vijf categorieën, weer op zoek naar die eventparel: uitzonderlijk in creativiteit, concept, traject, maar bovenal effect. Doet u mee met uw beste evenement? Inschrijven kan nog t/m 15 december 2017.

De 2017 editie van de Gouden Giraffe draait allemaal rondom de campagne #jointheLIVErevolution. Want het is zover. We gaan de barricade op. Er is geen weg meer terug want vanaf vandaag zal marketing en communicatie Nederland weten wat het aan eventmarketing en live communicatie heeft. Geen calimerogedrag, geen feestjesstigma meer, maar op naar de rol van spil in marketing- en communicatietrajecten. Geen revolutie zonder manifest, en dat maken we samen. Are you with us? #JointheLIVErevolution en doe mee met uw beste eventcase, want daarmee zet u niet alleen uzelf, uw evenement, bedrijf of merk in de spotlights, maar ook hét krachtigste middel binnen de marcom-mix.

Ga snel naar www.gouden-giraffe.nl om binnen 1 minuut uw voorinschrijving te doen, en ontvang uw persoonlijke toegang tot het desbetreffende inschrijfformulier om mee te dingen naar één van die Gouden Event awards.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners