Wolterick+Event+Decoration+brengt+u+in+feeststemming
Persberichten

Wolterick Event Decoration brengt u in feeststemming

EVENEMENTEN DECORATIE - Wat is er nu een mooiere periode voor het uitgeven van een inspiratiemagazine dan de vooravond van de winter? Als liefhebbers van groen en mooimakers in hart en nieren, tonen de mensen van Wolterinck Event Decoration dit najaar weer de meest sfeervolle en vernieuwende vormen van decoratie. Om door te vertalen naar uw kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of winterevenement. Of naar uw eigen woonhuis natuurlijk!

Zo warm kan de winter zijn
Van het warme Tropical Gold tot het sprookjesachtige White Forest, u ziet hoe een kleurrijk, botanisch thema aanvoelt én wat een wit winterlandschap met u en uw gasten doet. Het nieuwste inspiratiemagazine bewijst dat u voor gezellige feestdagen niet hoeft af te reizen naar een tropisch eiland of de uitgestrekte bossen van Lapland. De juiste aankleding met tropische of juist überwinterse materialen doet het werk. Kom maar op met de uitnodigingen voor die kerstdiners of mid winter party’s!

Ook voor ideeën, achtergrond en verhalen
U ziet de botanic trend toegepast op kantoor en een galadiner in serene sferen, waarbij het magische samenspel tussen groen en verlichting voor grote ogen zorgt. U leest een interview met Flip Kerkhoven, de directeur van vakbeurs Provada, en krijgt een uniek kijkje in de keuken van de ambachtelijke binderij. Blader, verwonder en ervaar hoe planten, de juiste meubelen en decoratie-items ook úw event, project of kantoor opfleuren.

Gaat u ook voor gratis inspiratie?
Vraag het kleurrijke magazine vandaag nog aan  http://bit.ly/2kJh6EM Het blad wordt u kosteloos toegestuurd.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.