Meinders+Catering+nieuwe+eigenaar+Studio%E2%80%99s+Aalsmeer+Evenementen
Nieuws

Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

Meinders Catering neemt per 1 juni de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer over. Hiermee versterkt Meinders Catering de positie in de evenementenbranche met een eerste vaste locatie met een maximale capaciteit van 3000 pax. Voor Studio’s Aalsmeer betekent de overname de mogelijkheid een kwalitatief hoge ‘one stop shop’ te worden. Catering, personeel en locatie zijn in eigen beheer.

Meinders Catering heeft met haar dienstverlening een landelijke dekking en ziet groeipotentie in evenementencatering. Rene Niemarkt (Commercieel directeur Meinders Catering) spreekt enthousiast over de overname: “De exploitatie van Studio’s Aalsmeer past in de ambitie van Meinders Catering om een speler van formaat te worden in evenementencatering. Door de prettige relatie en het vertrouwen in elkaar kunnen we elkaar versterken. Met de gebundelde krachten leggen we een fundering voor de gewenste groei.”

De overname vloeit voort uit een jarenlange intensieve samenwerking. Meinders Catering was preferred supplier en verantwoordelijk voor de culinaire invulling van ruim 250 evenementen. Beide partijen staan voor gastvrijheid, kwaliteit, vernieuwende concepten en kennen een ondernemende bedrijfscultuur. Er wordt daarom gesproken over een natuurlijke match, aldus Ernst-Jan Beck (Commercieel manager Studio’s Aalsmeer): “Voor mij was deze overname een stille wens. De synergie was altijd aanwezig. Studio’s Aalsmeer onderscheidt zich met conceptontwikkeling op het gebied van evenementen. De culinaire invulling kan deze concepten tot een hoger niveau brengen.”

Ook de samenwerking met Wentink Forno & Partners, producent van de Dinnershow Brooklyn Nights, wordt voortgezet. Frank Wentink en Marc Forno zijn blij met deze ontwikkeling en kijken uit naar een spectaculair jubileumseizoen.

Voormalig exploitant De Raad Vastgoed, blijft de televisiestudio’s en kantoren in Studio’s Aalsmeer beheren.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.