Gouden+Giraffe+Categorie+Congressen%3A+A+Day+in+Dance
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Congressen: A Day in Dance

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: A Day in Dance
Inzender: Dutch Standard Events

Hoofddoelstelling:
Door middel van inspiratie en curated talks, pro's uit de corporate event en media/merk industrie d.m.v. learnings uit de Dance, inzichten bieden over deze industrie.

Effect:
Het resultaat was bijzonder. De bezoekers waren laaiend enthousiast over de dag en ons inhoudelijke netwerk is enorm gegroeid door dit evenement. Wij hebben hier ook directe leads uit gehaald wat onze commerciële doelstelling was. Onze softe doelstelling, een high-energy event neer te zetten en event & marketing professionals te verbazen over de Dance industrie, is zeer goed geslaagd.



 

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.