Directeur+van+Nederlandse+arena+nieuwe+president+European+Arenas+Association
Persberichten

Directeur van Nederlandse arena nieuwe president European Arenas Association

Peter van de Veer, directeur van Rotterdam Ahoy, werd afgelopen week verkozen tot president van de European Arenas Association. Hij volgt Brian Kabatznick van AEG Europe op die na een driejarige termijn als president aftrad.

De European Arenas Association telt 35 arena’s in 22 Europese landen en heeft als doel zoveel mogelijk kennis en informatie onderling uit te wisselen en te leren van best practices binnen de sector. In 2017 trokken de arena’s in totaal meer dan 18.7 miljoen bezoekers, die samen 2.899 evenementen bezochten.

Peter van de Veer, directeur en mede-eigenaar van de Nederlandse evenementenlocatie Rotterdam Ahoy, is al lid van de vereniging sinds 2006 en een actief bestuurslid sinds 2012. Van der Veer: ‘’Onze wereld verandert in hoge snelheid. Dat vraagt om een nieuwe kijk van ons als evenementenlocaties. Ik ben ervan overtuigd dat een platform als de European Arenas Association noodzakelijk is voor het delen van ideeën, om zaken voor elkaar te krijgen en om proactief te zijn m.b.t. alle belangrijke en relevante zaken in het veld van live evenementen. Ik ben vereerd om te zijn gekozen als president van dit waardevolle platform.”

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.