10+video%27s+die+iedere+eventprof+gezien+moet+hebben
Nieuws

10 video's die iedere eventprof gezien moet hebben

EVENTMB - Julius Solaris de held achter EventMB.com en Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl waren al langere tijd op zoek naar een samenwerking. Eind vorig jaar waren ze er uit: EventBranche.nl is de allereerste en enorme trotse partner van het EventMB-network. Dat betekent dat EventBranche.nl de internationaal zeer populaire content van EventMB exclusief mag publiceren. Zo ook de Top 10 video's voor eventmanagers.

In raptempo is videocontent uitgegroeid tot iets essentieels voor ieder evenement. Het is dan ook de moderne contentdrager in een hapklaar en makkelijk tot je te nemen format. Afgelopen jaar lanceerde EventMB haar eigen Youtube kanaal met als doel content te delen waarmee eventmanagers en eventplanners nog succesvoller kunnen zijn. En een succes werd het: 4000 abonnees, 200.000 views verdeeld over 50 video's. De 10 meest populaire video's zijn hieronder te vinden, in het Engels, maar voor iedere eventmanager en eventplanner must sees:

De harde realiteit van een eventmanager zijn
Eventmanagement is hard, tijdrovend en zeer gedetailleerd werk. Geen taak is te min voor een goede eventplanner en als je een succesvolle carriere wilt in de eventbranche, dan zijn dit de harde realiteiten van het leven als eventmanager. Hier moet je echt over nadenken:

 

De 5 belangrijkste trends in zakelijke evenementen
Een van de beste manieren om naam te maken in de eventindustrie is om altijd bovenop de trends te zitten en altijd genoeg ideeen paraat te hebben om de competitie voor te blijven. Up to date blijven en opdrachtgevers verrassende opties bieden waar ze nog nooit van gehoord hebben, zorgt ervoor dat je boven hun eventplannerslijst komt te staan. Hier de 5 dingen die echt hot zijn op dit moment in de zakelijke eventbranche:

 

Event Technologie: 5 tools om te gebruiken bij uw volgende evenement
Event Technologie is enorm snel gegroeid. Als uw doelstelling de engagement vergroten is, of de ROI van uw sponsoren, dan zijn er zeker tools voor handen die u zou moeten overwegen om in te zetten op uw volgende evenement. Conferenties moeten in ieder geval niet saai zijn. Dus hier zijn 5 tech-ideeen om uw baas en sponsoren tevreden te houden:

Top 5 eventtechnologie trends die u in 2018 in de gaten moet houden
Deze video geeft een overzicht van de technologie die in 2018 een grote impact zal gaan maken. Het gaat niet om tools die we pas over 50 jaar gaan gebruiken. Wie heeft daar iets aan? Het gaat om komend jaar. Bezoekers tevreden krijgen, werken met technologie die uw evenementen gaan veranderen en beter gaan maken. Deze tools gaan impact maken:


5 tips om het meeste uit uw sprekers te halen
Hoe we een evenement beoordelen heeft steeds meer te maken met hoe u als organisator omgaat met de content. De relatie die u heeft met sprekers is van grote invloed op het succes van uw evenement. De 5 meest effectieve tactieken en strategieen om met de sprekers op uw evenement om te gaan.

5 keer dat eventtechnologie mijn evenement redde
Eventtechnologie is één van de meest opwinnende ontwikkelingen die ooit de eventbranche bereikt heeft. Toch denken nog altijd een heel aantal mensen dat het weggegooid geld is. In deze video 5 momenten waarop eventtechnologie een evenement redden:

5 manieren om eventplanning ervaring op te doen
Ervaring is alles als het gaat om eventplanning. Het vergaren van eventervaring is het beste dat u kunt doen om een succesvolle en zelfverzekerde eventprofessional te worden. In het diepe springen, zonder de benodigde eventervaring, kan desastreus zijn voor evenementen, klanten en reputatie. Voor dat u er in springt, focus op deze 5 manieren om eventplanning ervaring op te doen:

Events: de ultieme FOMO generator
Niemand vindt het leuk om er niet bij te zijn. Het gevoel dat u er niet bij was, of dat uw vrienden iets beleven waar u nooit onderdeel van zult zijn. In deze video praten we over hoe de kracht van Fear of Missing Out (FOMO) er voor kan zorgen dat toekomstige bezoekers het niet eens zullen overwegen om niet te komen.

De drie T's van een succesvolle eventplanner
Als eventprofessionals bent u de tovenaar die achter de schermen er voor zorgt dat alles perfect verloopt en trekt u aan alle backstage touwtjes. Er zijn 1000-en kleine details die eventplanners moeten managen bij ieder event en om dat te kunnen doen zijn er 3 zaken waar een eventplanner over moet beschikken. We noemen ze de 3 T's van iedere succesvolle eventprofessional.

De eventplanner reiskronieken: Anaheim
Anaheim is niet alleen Disney, er is veel gaande waardoor het een perfecte bestemming is voor eventplanners. Er is veel geinvesteerd in het neerzetten van state-of-the-art faciliteiten en een bloeiende lokale business scene, die van invloed zijn op ieder evenement. Deze video laat zien wat Anaheim te bieden heeft, met top tips voor eventplanners.

The Top 10 Videos for Event Planners first appeared on EventMB


 

 

 

EventBranche.nl is trots onderdeel van het EventMB-netwerk

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.