45+trends+voor+het+optimaliseren+van+je+event+in+2016
Nieuws

45 trends voor het optimaliseren van je event in 2016

EVENEMENT EN ONDERZOEK - Het Event Marketing Institute van Eventmarketer.com publiceerde onlangs, in samenwerking met de Global Experience Specialists, het Trend Tracker rapport. Een overzicht van alle eventtrends voor 2016 op het gebied van eventplanning, strategie, marketing, technologie en design.


Het afgelopen jaar zijn er heel wat eventbarrières doorbroken en is 'engagement' met de doelgroep geherdefinieerd. Technologieën, van drones tot virtual reality en live streaming, zijn beland in de handen van de consument die op zijn beurt de controle heeft over de inhoud en output van informatie die eventorganisatoren samen brengen in een live event.

Marketing- en communicatieprofessionals hebben de waarde van events bewezen in de traditionele marketingmix door betere planning, meetbare doelstellingen en activaties voor  specifiekere doelgroepen. Maar in het aankomende jaar vindt een zee aan veranderingen plaats die ons anders gaat laten nadenken over de invulling van evenementen. Hoe kunnen we op een nog dieper level binden met onze doelgroep? Hoe promoten we ons product, dienst of event in wereld die samenhangt van online interactie en social media kanalen? En hoe kunnen we voldoen aan de verwachtingen van drie verschillende generaties eventbezoekers?

Lees het hele Trend Tracker rapport met een snelle checklist van 45 trends voor 2016!

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.